Невъзможно е да не сте чули до сега – Логан се завръща! С две бързи видеа, вчера Райън Рейнолдс успя да развълнува дори и най-цинично настроените и отегчени от Marvel фенове (дори и само за да кажат „И това ще развалят“), когато заедно с Хю Джакман обявиха, че не само се работи усилено по „Дедпул 3“, но Джакман официално ще се завърне в иконичната си роля на Върколака.

Разбираемо е част от фен базата да има притеснения за това каква ще бъде съдбата на „Устатият наемник“, когато премине под семейно-ориентирания чадър на Disney. Въпреки многократните уверения на Кевин Файги и компания, че те обичат Дедпул също толкова много, колкото феновете и искат да го запазят такъв, какъвто е, все пак притеснения ще има докато филмът не излезе. Смятаме обаче за много обнадеждаващ факта, че са дали на Рейнолдс да продължи да бъде начело на маркетинговата кампания на филма, защото не само, че на човека му се отдава страшно много и похвата сработи чудесно за предишните части, но е и някакъв атестат, че тонът наистина ще се запази.

Порадвайте се още веднъж на закачливата усмивка в края на първото видео, както и познатата химия между Рейнолдс и Джаксън:

Признаваме си, че в първия момент бяхме изненадани, защото Хю Джакман безброй пъти беше казал, че след „Логан: Върколакът“ повече няма да се върне в ролята, защото (напълно разбираемо) не му се тренира толкова. След 17 години и девет появи като героя, всички бяха готови да го изпратят с несъмнено най-доброто му представяне и най-добрия филм в поредицата – подходящ бенефис за един от най-важните мутанти в кино историята. Остана едно единствено съжаление – че не можахме да видим Дедпул и Логан на екран както трябва (това, което видяхме в „Х-Мен началото: Върколак“, не се брои). Но ето че безкрайните пари на Marvel и Disney са влезли в употреба, а и все пак подозираме, че и историята ще си струва – едва ли нещо посредствено щеше да успее да върне Джакман към ролята.

Приятелството между Логан и Уейд Уилсън е запълнило безброй комиксови страници, така че сме сигурни, че материал за добра история има. Ще се доверим на Кевин Файги, че знае, че това са герои, които няма никаква нужда да бъдат вкарани в „калъпа“ на MCU и че просто ще позволи на актьорите и на феновете да им се порадват истински още веднъж, както те си знаят.

deadpool3-20220929

Дедпул 3“ ще бъде режисиран от Шон Леви („Free Guy”, „Stranger Things”), а сценарият отново ще бъде дело на Рет Рийс и Пол Уърник.

Обявената премиерна дата е 6 септември 2024.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Супер е, да добавят и Кейбъл и да спретнат Екс Форс.

    П.П. а какво сме видяли в „Х-Мен: Последният сблъсък“?

    1. Спокоен съм Дринка, едва наскоро разбрах, че има сцена след надписите, та може и в мелето на моста да съм изпуснал някое откачено Камео.

  2. Не знам…цялата истерия около завръщането на Върколака на мен все още ми звучи като поредната публична каскада.Далеч не е прецедент Марвел/Дрисни да пускат умишлено заблуждаващи маркетингови кампании.
    Цялата постановка изглежда ТВЪРДЕ добре,за да е истина.Накратко : шарено и яко,ама от картон.
    Не ме разбирайте погрешно – аз самият много силно стискам палци да се окаже ,че греша.