Преди повече от година ви споделихме, че Amazon са закупили правата върху австрийския трилър „Goodnight Mommy” („Ich seh, Ich seh”) и подготвят чисто нова версия. Оригиналният филм на дуото Северин Фиала и Вероника Франц се появи през 2014 година и много критици го поставиха сред едни от най-добрите ужаси на годината и десетилетието въобще. Спомените още не са избледнели толкова много и този римейк със сигурност ще има трудната задача да запълни огромните обувки на своя предшественик.

Информацията през последната година беше оскъдна, но тези дни научихме, че филмът на режисьора Мат Собел ще се появи съвсем скоро – на 16 септември като ексклузивно заглавие за абонатите на Amazon Prime.

Вижте и рекламата, с която беше обявена новината:

Кадрите, които може би разкриват малко повече от нужното, със сигурност успяват да покажат тягостната атмосфера, зараждаща се сред семейството. Виждаме и сцени със свръхестествен елемент, но ни е интересно до колко са запазили оригиналната идея на австрийския оригинал.

Goodnight Mommy” разказва за деветгодишните близнаци Шварц, които отиват да живеят със своята майка в къща сред природата. Жената наскоро е претърпяла пластична операция и лицето ѝ все още е покрито с превръзки. Скоро обаче момчетата започват да изпитват съмнение, че това всъщност не е тяхната майка, а натрапник. Чувството за невинност и любов бързо се заменя с това на омраза и предателство. Каква обаче е истината?

Вижте и официалния плакат:

goodnight-mommy

Goodnight Mommy” е режисиран от Мат Собел („Take Me to The River”) по сценарий на Кайл Уорън. В ролите ще видим близнаците Камерън и Николас Кровети, както и носителката на „Оскар“ Наоми Уотс.

Както ви споделихме, очаква се филмът да дебютира на 16 септември като ексклузивно заглавие за абонатите на Amazon Prime.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *