Всички са измъчени, всички искат да си отмъщават… Подозираме, че на някои хора (вече) им е писнало от анонси за новия „Американски жиголо” („American Gigolo”), но бяхме предизвикани от пълния трейлър на предстоящия сериал, който разкрива допълнителни подробности около трансформацията на бившия пандизчия (на Джон Бърнтал много му пасва точно тази част от образа!) в съблазнителен мачо, готов да задоволи всякакви дамски секс-прищевки, при това по поръчка!

Новинарските сайтове твърдят, че поредицата на Showtime се очаква с нетърпение – може би то е подобно на стремежа да се екранизират (печално) известните три романа с нюансите на сивото, само и само да има обмен на хормони и флуиди… Ето как изглежда малко по-подробният трейлър-разказ за перипетиите на един обикновен ред-нек, когото авторите на този проект отчаяно се опитват да оприличат (дори визуално) на Ричард Гиър от едноименния осемдесетарски филм на Пол Шрейдър.

С ръка на сърцето си признайте – в кадрите с характерните мустаци Джон Бърнтал не ви ли прилича на млад Дани Трехо?! Стана ясно, че сериалът „Американски жиголо” ще представлява сюжетно продължение на познатата вече история от миналото – какво се случва след като набеденият за убиец жиголо излежава присъдата си. Освен че го връщат „на работа“, главният герой се опитва да открие кой е истинският виновник за престъплението и да открие отново единствената жена, която е най-важна за него и живота му. В актьорския екип на поредицата са още Гретхен Мол, Роузи О’Донъл, Лизи Брошери, Лиланд Орсър и др.

Очакването за „Американски жиголо“ се проточва малко повече от необходимото по обективни и добре известни причини, плюс факта, че създателят на поредицата Дейвид Холандер е трябвало да се оттегли от работата си по нея заради обвинения в непристойно поведение, но очевидно Showtime са си намерили подходящ нов шоурънър, който да се включи активно в работата така, че да не закъснее допълнително финално обявената премиера – 9 септември 2022.

Ще разчитаме на отзивите на публиката за представянето на Джон Бърнтал, а междувременно който не е довършил „The Punisher“, може да открие сериала в Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *