А24, студиото, за което до момента можем да кажем само положителни неща и чиито начинания следим винаги с интерес, отново са ни подготвили много любопитен проект, на който искаме да обърнем внимание. Филмът се нарича „A Different Man“ и се отличава едновременно с провокативна история и интересен екип.

A Different Man“ е написан и режисиран от Арън Шимбърг и ще разкаже историята на Едуард – изолиран мъж, който се опитва да започне нов живот след като получава операция за реставрация на лицето. Той обаче се обсебва от актьора, който играе неговата роля в пиеса, написана за живота му преди операцията. В ролята на Едуард ще влезе Себастиан Стан, което ще бъде поредна предизвикателна роля за актьорът от румънски произход. Въпреки че не е напълно консистентен в изпълненията си и не винаги ни харесва, определено се вижда, че той търси интересни и нестандартни проекти, които да го предизвикват и покажат различни страни от актьорските му заложби – повечето хора го познават като Бъки във вселената на Marvel, но освен това в последните години го гледахме и в много разнообразните „Аз, Тоня“, „Destroyer“ и  „Pam & Tommy“.

На Стан ще партнира Ренате Рейнсве – страхотната норвежка актриса, която миналата година гледахме в „The Worst Person in the World”. Филмът беше голям хит за независимото европейско кино миналата година, като беше номиниран и за „Оскар“, Рейнсве е една от основните причина за този успех, предвид че целият филм се държеше на нейните плещи (които поеха това бреме повече от блестящо).

В „A Different Man“ също така ще видим Адам Пиърсън – актьор и активист, който живее с неврофиброматоза – състояние, което афектира външният му вид. Пиърсън е дълбоко свързан с множество кампании против дискриминацията в entertainment индустрията, както и за даване на гласност на диагнозата. Той вече е работил заедно с Арън Шимбърг по добре приетия „Chained for Life“.

Въпреки че не сме добре запознати с досегашната работа на сценарист-режисьора, смятаме, че има много предпоставки „A Different Man“ да се превърне в много добър филм. Самият факт, че е описван като психологически трилър гъделичка интереса ни и виждаме къде в тази история има място за впечатляващо любопитно изследване на нестандартен герой, какъвто си представяме, че Стан би могъл да изиграе много добре.

A Different Man“ ще бъде написан и режисиран от Арън Шимбърг.

За момента премиерна дата не е обявена, но снимките започват другия месец.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *