Образът на Мечо Пух никога повече няма да бъде същият след този филм. Забравете за доброто и наивно мече, което, заедно със своите приятели, преживява най-различни весели приключения. Време е да видим първите кадри от предстоящата инди продукция „Winnie the Pooh: Blood and Honey”.

Мечо Пух стана част от публичното пространство по-рано през тази година, което означава, че всеки е свободен да прави с този персонаж каквото си пожелае. Явно точно това смята да направи и режисьорът Рис Фрейк-Уотърфийлд, който ще превърне Пух и неговия най-добър приятел Прасчо в озверели убийци.

Ето какво споделя той за сюжета на предстоящия слашър:

В тази версия на класическата история Кристофър Робин е пораснал тийнейджър, който отива в другия край на страната да продължи образованието си в реномиран университет. Поради тази причина той изоставя своите приятели без храна и начини да оцелеят сами. Това кара Пух и Прасчо да прегърнат вътрешните си чудовища и практически се превръщат в диви животни. Те са просто дуо озверели мечка и прасе, в търсене на своята следваща жертва.

Интересен факт, който Уотърфийлд споделя, е, че те не разполагат с правата над Тигър и Йори, но все пак Пух и Прасчо толкова са го закъсали, че в даден момент са изяли и без това вечно тъжното магаре.

Вижте и самите снимки:

winnie-the-pooh-blood-and-honey-3 winnie-the-pooh-blood-and-honey-1 winnie-the-pooh-blood-and-honey-2 winnie-the-pooh-blood-and-honey-13 winnie-the-pooh-blood-and-honey-14 winnie-the-pooh-blood-and-honey-9 winnie-the-pooh-blood-and-honey-7 winnie-the-pooh-blood-and-honey-5 winnie-the-pooh-blood-and-honey-8

Кадрите ни навяват повече асоциации с home invasion жанра и филми като „The Strangers” и дори първия „Чистката”. Все още не е ясно дали говорим за ужасни мутирали създания или просто хора с маски, но най-вероятно това ще стане ясно през идващите месеци.

Winnie the Pooh: Blood and Honey” е продуциран от Jagged Edge Productions, които са се специализирали в подобни нискобюджетни филми с познати под една или друга форма създания. Филмът е дело на Рис Фрейк-Уотърфийлд по негов сценарий. В ролите на познатите персонажи влизат Крейг Дейвид Доусет и Крис Кордел като Пух и Прасчо респективно. Компания ще им правят Наташа Тосини, Мария Тейлър, Мей Кели, Даниел Роналд и други.

Winnie the Pooh: Blood and Honey” все още си няма премиерна дата, но ние ще ви държим в течение, защото сме сигурни, че се вълнувате изключително много.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Прасчо ми напомни на Bullets of Justice на Валери Милев. Който, най-вероятно, е и по-добрият филм 😀

    1. Прилича на прасетата там наистина 🙂 Чакаме трейлър да видим все пак, но едва ли някой може да има каквито и да е очаквания 🙂