Винаги готова за отмъщение! Анджелина Джоли не е изоставила творческите си планове и има потвърден тригодишен договор, който я обвързва с мултинационалната разпространителска компания с британски корени Fremantle. За да изпълни ангажиментите си, тя е стартирала снимките на петия си режисьорски филм „Без кръв“ („Without Blood“), съобщават колегите от Deadline, като главните роли в него са поверени на Салма Хайек и Деймиън Бишир.

Сценарият на „Без кръве конструиран по едноименния роман на световноизвестния италиански писател Алесандро Барико, издаден у нас през 2005, три години след първото му публикуване, а конфликтът, предизвикал отмъстителните страсти, се развива нейде в италианската провинция. Джоли е организирала екипа си за действие в Рим и южна Италия и споделя:

За мен е чест да превърна този текст във филм и самият факт, че Барико ми се довери за адаптацията на неговата книга, е от изключително значение за мен – текстът е уникално поетичен, изпълнен с емоции и с въпроси – за всико онова, което търсим ние като хора,след като сме преживели травма, загуба или несправедливост…

Страхотно е, че Джоли има възможност да се наслаждава на лятното слънце в Италия в компанията на на Салма Хайек и Деймиън Бишир и вярваме, че тяхното участие в проекта ще му осигури допълнителна тежест – и пред световните разпространители, и в очите на публиката. Хайек в момента работи и заедно с Чанинг Тейтъм и Содърбърг по „Magic Mike’s Last Dance“, а Бишир скоро ще се включи в екипа на новата екранизация на вампирския роман на Йон Айвиде Линдквист „Покани ме да вляза“, която в момента се подготвя като поредица за Showtime.

Макар да няма конкретна премиерна дата за „Без кръв“ („Without Blood“) на Анджелина Джоли, очаква се тя да представи филма си през 2023 година. Ще очакваме новини.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *