Съберете се, дечица, и дайте отново да ви припомним за могъществото на Бога на гръмотевиците – един от любимите ни герои в киновселената на Marvel. Неговото време дойде отново и след успеха на „Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта“, вече нищо друго не ни дели от новата глава в соло приключенията на Тор и можем да му отдадем цялото си внимание.

Тор: Любов и гръмотевици“ ще излезе в кината след месец и половина, заради което получаваме нов трейлър, който за разлика от първия, се фокусира много повече върху самия Тор и новите му занимания, отколкото връзката му с по-широката вселена. Рекламата открива с друг от любимците на публиката – Корг, който разказва на група дечица за това как Тор се е върнал в стандартната си, Крис Хемсуърт форма, когато изненадващо се появява Джейн Фостър (Натали Портман), която вече също е версия на Тор. За щастие трейлърът не издава как и защо се е случило това – след „Доктор Стрейндж“ възможностите са безкрайни, но ни напомня, че между двамата вероятно все още има чувства. След това се появяват и Зевс, и Гор, и най-хубавото – още много впечатляващо красиви кадри, които ни напомнят защо всички се влюбихме във версията на Тор, която Тайка Уайтити ни представи с „Тор: Рагнарок“.

Вижте трейлъра сега:

Първо със сигурност трябва да говорим за Гор, Касапинът на боговете, в чиято роля ще видим Крисчън Бейл. По принцип сме много развълнувани, защото Бейл е велик актьор, но се чудехме как интензитета и известната му сериозност ще се включат в лековатия тон на Marvel. И (поне доколкото се вижда от трейлъра) отговора е, че не се включват. Въпреки че дизайнът на героя му е повече от страхотен, всички кадри с Гор са драстично различни от всички останали части на трейлъра, което кара рекламата да не тече леко и безпроблемно. В едно интервю Тайка Уайтити беше казал, че според него Гор е най-добрият злодей във вселената досега, а имайки предвид, че това е вселена, в която злодеите са известни с липсата си на характер, е нормално този да изглежда сякаш идва от тотално различен филм. Въпреки това стискаме палци в крайния продукт все пак той да не стои като нещо тотално отделно, защото противното би било доста дразнещо.

Иначе, естествено, винаги се радваме да видим Ръсел Кроу, който играе Зевс, общо взето с енергията и излъчването на… Ръсел Кроу – застаряващият, някога могъщ бог, който едновременно се дразни на младия и секси герой, но и донякъде действа като негов ментор. Като не забравяме, че в „Тор: Любов и гръмотевици“ ще се включат и Пазителите на галактиката, вече всичко изглежда много забавно и дори евентуално малко претъпкано, но ако имаме доверие в един човек, то това със сигурност е Тайка, така че нямаме търпение да се потопим отново в цветния му, очарователен цвят, в който се включихме преди почти 5 години.

thor_love_and_thunder_ver3_xlg

Тор: Любов и гръмотевици” („Thor: Love and Thunder“) е режисиран от Тайка Уайтити, който е и сценарист заедно с Дженифър Кейтин Робинсън („Sweet/Vicious“). В ролите са Крис Хемсуърт, Теса Томпсън, Натали Портман, Крис Прат, Крисчън Бейл, Ръсел Кроу, Джейми Александър, Пом Клементиеф, Карън Гилън, Дейв Батиста, Шон Гън, Вин Дизел, Джеф Голдблум и др.

Премиерата е на 8 юли 2022.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Тук съм само и единствено заради предстоящия, адекватен, справедлив, компетентен, професионален, изискан, лишен от всякакъв дебилен хейт…….. коментар от Драго

    #xa-xa

  2. Леле два пъти гледах трейлъра и не можах да разбера, че това е Ръсел Кроу xD

  3. Бейл изглежда ужасно! Този филм няма да е хубав!
    Ваджайна пауър на макс…..

  4. По-добре гледайте Топ Гън – Маверик, отколкото тази боза! Този филм на Дисни/ Марвел ще е голям провал в боксофиса!