Времето в индустрията за забавления вече е съвсем разтегливо понятие. Минават десетина години и някоя продуцентска група/стрийминг платформа решава, че ще се поупражни на тема екранизации по познати сюжети. Това се случва с „Адвокатът с линкълна“ („The Lincoln Lawyer“) – криминалният роман на Майкъл Конъли от 2005, който се появи на голям екран през 2011 година с Матю Маконъхи.

Сега е ред Мануел Гарсия-Рулфо да влезе в ролята на емблематичния адвокат Мики Холър в подготвян от Netflix сериал. Гарсия-Рулфо е познат от римейка на „Великолепната седморка“ и още една поредица, създадена по филм „From Dusk Till Dawn: The Series“. Ето как изглежда той като Холър в първия трейлър на „Адвокатът с линкълна“.

Защо ли видяното ни напомня конвейерно произведение на Hallmark?! Може би сме прекалено взискателни, въпреки че сме наясно как това е грешен подход към съдържанието на най-популярната стрийминг платформа в момента. В основата на сюжета на „Адвокатът с линкълна“ е вторият роман на Конъли за Холър „The Brass Verdict“, познат у нас с два превода – „Сребърен куршум“ и „Оловна присъда“. Очаква се сериалът да има десет епизода, а ето какво гласи официалният синопсис:

Идеалистът със скептичен поглед към реалността Мики Холър предпочита да обмисля случаите, върху които работи, на задната седалка на своя „Линкълн“, по улиците на Лос Анджелис. Първият сезон на новия сериал на Netflix е създаден по втората книга от поредицата романи-бестселъри „The Lincoln Lawyer“ на Майкъл Конъли – „The Brass Verdict“.

В компанията на Мануел Гарсия-Рулфо, в основните роли са актьорите Нив Кембъл, Беки Нютън, Джаз Рейкъл, Ангъс Сампсън, Кристофър Горъм; с епизодични появи в екипа са Нтари Гума Мбао Муайн, Лиса Гей Хамилтън, Джейми МакШейн, Реджи Лий и Криста Уорнър.

Премиерата на „Адвоката с линкълна“ се очаква по Netflix на 13 май 2022.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment