Дейвид О. Ръсел

След доста сериозно чакане и по трохичка новина веднъж годишно, най-сетне имаме по-съществена информация за предстоящия нов филм на Дейвид О. Ръсел, който официално ще се казва „Amsterdam”. Бърза презентация от различни немонтирани кадри е била показана на CinemaCon (сбирката на студия и инвеститори, където се представят най-очакваните проекти), които ние простосмъртните няма да видим, но пък поне получаваме първи кадър и някои подробности за сюжета.

Amsterdam” ще разкаже романтичен престъпен епос за трима най-добри приятели, които се оказват в центъра на един от най-шокиращите заговори в американската история. Оригиналният сценарий на Дейвид О. Ръсел се рекламира като „фикция срещаща факти“, а тримата главни герои са адвокат, доктор и медицинска сестра, които са се запознали в Белгия през 30-те години на миналия век и са направили пакт да се защитават взаимно. Трите роли са поети съответно от Джон Дейвид Уошингтън, Крисчън Бейл и Марго Роби, които се виждат и на първия официален кадър, който можете да видите по-долу.

amsterdam2320220429

Няма какво да се правим, Крисчън Бейл с превръзка през едното око моментално ни грабва интереса и вече искаме да се запознаем с този герой. Джон Дейвид Уошингтън е без брада, а Марго Роби – брюнетка, което според нас значи, че Ръсел нарочно е искал главните му актьори да изглеждат различно от визията, с която публиката най-много ги свързва. Този първи кадър също така ни подсказва, че разказът ще се занимава с редовните за режисьора схемаджии, сложни персонажи в оплетени връзки и наистина нямаме търпение. А всъщност каквото и да става знаем, че този филм няма да е за пропускане, заради чудовищния си актьорски състав, а както предположихме още преди година – очевидно ще се впусне и в надпреварата за „Оскар“, така че оттук нататък ще виждаме все повече подробности.

Amsterdam” е написан и режисиран от Дейвид О. Ръсел. В главните роли са Джон Дейвид Уошингтън, Крисчън Бейл, Марго Роби, Зоуи Салдана, Рами Малек, Майк Майерс, Тимъти Олифант, Майкъл Шанън, Крис Рок, Аня Тейлър-Джой, Андреа Райзбъроу, Матиас Схонартс, Алесандро Нивола, Тейлър Суифт и Робърт Де Ниро.

Премиерата е насрочена за 4 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *