През последните години продуцентски компании като Blumhouse или Raimi Productions позволяват на млади и непознати режисьори да опитат своя късмет и филмите им да достигнат до много по-голяма публика. Такъв е случаят и с корейката Айрис К. Шим, за която „Umma“ ще бъде дебютният пълнометражен игрален филм. Продуциран от компанията на Сам Рейми, този свръхестествен трилър ще ни запознае с майка и дъщеря, чийто взаимоотношения ще бъдат подложени на сериозно изпитание.

Главната роля в „Umma“ е поверена на Сандра О. Нейната героиня Аманда, заедно с единственото си дете, живеят на отдалечена от света ферма и се опитват да прекарват времето си мирно и спокойно. За съжаление, светът има друга идея за тях и непознат мъж пристига на прага им с новина, че майката на Аманда е починала. Той им носи останките на старицата, които трябва да бъдат положени в земята колкото се може по-скоро. От тук започват проблемите за семейството.

Вижте финалната реклама, която Sony Pictures разпространиха през изминалите дни:

Виждаме много познати за жанра неща, като единственият въпрос е дали „злодеят” ще обладае къщата или… жената. Заглавието на филма е достатъчно красноречиво и се превежда като майка от корейски език. Виждаме, че Аманда ще трябва да се изправи срещу тъмното си минало, да превъзмогне травмата, която нейната майка ѝ е нанесла и да запази отношенията със своята дъщеря. Ще успее ли да се противопостави на злото или ще повтори същите грешки като своята роднина? Предстои да разберем много скоро, защото „Umma” ще дебютира на 18 март.

Вижте и официалния плакат на филма:

umma-poster-20220304

Тук конфликтът е още по-очевиден и поставя ясно и точно целите на филма. Съвсем скоро ще можем да разберем и дали качеството е на ниво или ще потъне в забвение като много други преди него.

Umma” е режисиран и написан от Айрис К. Шим. В ролите ще видим Санда О, Фивел Стюарт, Дермът Мълрони, Одея Ръш и др.

Както вече споменахме, филмът ще дебютира по кината на 18 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *