Не сме много сигурни дали не ни е срам да си го признаем, но вече няколко пъти се хващаме да се подхилкваме на рекламите на „Let’s Be Cops” на Люк Грийнфийлд. Всъщност сигурни сме – не ни е. Филмът може и да изглежда като не особено оригинална „бъди коп” (нищо, че реално е без ченгета) комедия, бъкаща с комедийни и всякакви други клишета, но в трейлърите откриваме доволно количество простотия, което е достатъчно да подържа интереса ни, при все очевидните недостатъци.

Разбира се, тук идва въпросът след като изпитваме интерес към филма и се подхилкваме на рекламите, защо досега не сме пускали нищо за него? И както в много други случаи, и тук отговорът гласи, че просто не можем да огреем навсякъде. Но да не философстваме излишно – положението е такова, каквото е. Сега се възползваме от открилата ни се възможност и ви представяме цели три трейлъра, както и един постер и няколко снимки.

Let’s Be Cops” разказва за двама приятели лентяи, които се обличат като полицаи за костюмно парти и по стечение на обстоятелствата се превръщат в местна сензация. Но когато „героите” са оплетени в реална и доста опасна престъпна мрежа от мафиоти и корумпирани ченгета, те трябва да рискуват много повече от фалшивите си значки… Ето трейлърите, последвани от плаката и снимките.

http://www.youtube.com/watch?v=cssIBHMyuos

плакт

Режисьор на „Let’s Be Cops” е Люк Грийнфийлд („The Girl Next Door”), а в ролите са Джейк Джонсън, Деймън Уейънс-син, Нина Добрев, Роб Ригъл, Джеймс Д’Арси, Кийгън Майкъл Кей и др.

Премиерата е 13 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Бхахха, какво подхилкване бе хора, че аз се скъсах да се хиля. 😀