Ще започнем тази новина така: ако сте фенове на екшън-трилърите, в които впечатляващите бойни сцени са комбинирани със сериозни сюжети или изследвания на измъчени герои, от сега предупреждаваме, че трейлърът на „Bullet Train” не е за вас. Ако обаче се кефите на безобразни, силно стилизирани екшъни, които могат да се похвалят с бърза размяна на шеги и… нищо друго – заповядайте на борда на влака-

Както сме споменавали и преди, „Bullet Train” е филмът, който ще съюзи неостаряващия Брад Пит с майстора на екшън хореографията от последните години Дейвид Лийч, като цяла тумба известни актьори ще им помогнат да разкажат историята си. А историята е, че наемният убиец Калинката (Пит) се опитва да се промени и не иска повече да измират хора около него, докато работи, което, очевидно, ще е голямо предизвикателство, предвид професията му. За първата си мисия след дълга почивка той моли шефката си (Сандра Бълок, заменила Лейди Гага) да му даде лесна задача и тя го праща да открадне мистериозно куфарче от японски влак-стрела. На борда обаче се оказват пет други наемни убийци, които явно преследват същата цел и мисията изведнъж става далеч по-сложна.

Вижте трейлъра сега:

Напълно разбираме защо хората ще бъдат раздвоени в реакциите си към този трейлър (както е раздвоен и екипа ни). Ако сте очаквали „сериозен“ екшън, дори пък да бил и той в духа на „Джон Уик“, тези постоянни тъпотии, които се ръсят в този трейлър едва ли ще са ви по вкуса. Ако обаче нямате против шегите да се стрелят със скоростта на титулярния влак, Арън Тейлър-Джонсън в ролята на Мандаринката да се разхожда с порно мустака си, а любимият ни Майкъл Шанън да е надянал перука, която го прави истински неузнаваем, предполагаме, че трейлърът ще ви допадне.

Друго, което знаем за поддържащите герои, освен дотук споменатото е, че Джоуи Кинг ще изиграе Принц – убийца, която крие психопатията си зад невинното изражение на ученичка, а Брайън Тайрий Хенри ще изиграе Лимон – партньорът на Мандаринката. За сега нямаме кодовите названия на героите на други от познатите имена в поддържащите роли като Логан Лерман, Зази Бийтс, Андрю Коджи и Маси Ока.

Bullet Train” е режисиран от Дейвид Лийч по сценарий на Зак Олкевитц („Fear Street: Part 2”).

Филмът ще излезе в кината на 15 юли.

bulett-train-poster-20220303

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *