Очевидно е, че обичаме седмото изкуство и постоянно има проекти, които ни вълнуват и които посрещаме с надежда, че ще ни донесат качествено кино или телевизия. Сега обаче сме в очакване на проект, за който се вълнуваме, защото той ще покаже именно това вълнение – тръпката от любовта към киното. Е, също и тръпката от това да те заплашват гангстери докато се опитваш да си вършиш работата.

Естествено, става дума за предстоящия „The Offer” – сериала, на Paramount+, който ще разкаже за многото задкулисни драми, съпровождали правенето на „Кръстникът“ на Франсис Форд Копола. Когато видяхме първия тийзър, се изкефихме на загатването на интересните герои и различните им мисии, свързани с филма, както и самия мащаб, който се вижда ясно дори от малкото кадри. Сега вече имаме и пълен трейлър, който ни показва малко по-добре от къде тръгват героите в мисията си да направят (или да спрат правенето на) един от най-великите филми на всички времена.

That’s movie magic, baby!

Много ни харесва този детайл, че Ал Руди (Майлс Телър) е излъгал шефа си, че е чел романа на Марио Пузо и е трябвало да го прочете в самолет. Кой знае дали е вярно, важното е, че прави историята интересна – че този човек, който е бил една от основните причини в крайна сметка филма да бъде завършен, просто се е препънал и е паднал в проекта. Естествено, с удоволствие ще гледаме и как докато всички хора с парите и влиянията се карат и състезават за превес, Копола (Дан Фоглър) си остава отдаден артист и само си мисли за това как да направи хубав филм, който не е гангстерски, а е за семейството.

the-offer-poster

The Offer” е създаден от Майкъл Толкин, а шоурънър е Ники Тоскано („Hunters”, „Revenge”). Първите три епизода са режисирани от Декстър Флечър („Rocketman”). В главните роли ще видим Майлс Телър, Дан Фоглър, Матю Гуд, Джуно Темпъл, Джовани Рибиси, Колин Ханкс, Джъстин Чеймбърс, Антъни Иполито и др. Лу Феригно има малка роля като актьора Лени Монтана.

Първите три епизода ще излязат на 28 април в платформата Paramount+, след това – по един седмично.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *