Когато в средата на февруари видяхме близо 3-минутния тийзър на „The Adam Project“, изразихме надеждите си, че когато се появи официалният трейлър, той няма да е 5 мин. и да ни разказва целия филм. Е, десет дни преди премиерата, пълният трейлър на новата фантастична колаборация между Шон Леви и Райън Рейнолдс е факт и можем да кажем, че макар да е малко по-подробен от предишния, не е по-дълъг и не издава съвсем всичко около сюжета. За сметка на това обаче виждаме де що има екшън сцена, което също си е спойлърско, така че гледайте на ваша отговорност.

Припомняме, че „The Adam Project“ разказва за пътешественика във времето Адам Рийд (Райън Рейнолдс), който катастрофира в миналото и трябва да разчита на помощта на своето 13-годишно „аз“ (Уокър Скобъл), за да открият техния баща, загинал при странни обстоятелства. Бащата е „кръстник“ на технологията за пътуването във времето, която е открадната (от героинята на Катрийн Кийнър) и може да причини крах на пространство-времевия континуум.

Вижте трейлъра сега.

Въпреки че следим проекта от самото му начало, никога не сме очаквали нещо специално от „The Adam Project“, но тийзърът успя да ни внуши, че филмът няма да е и наполовина толкова лош, колкото предполагахме, и ще ни предложи фантастично приключение от типа, каквито обожавахме като малки. Ако се съди по отзивите, които виждаме в новия трейлър, „The Adam Project“ ще е точно това – приключение в стила на Amblin, – но ще си признаем, че в момента сме малко по-скептично настроени, отколкото бяхме. Причината е, че едно от нещата, които най-много ни радваха в последната реклама – че филмът изглежда обран от задължителните за Рейнолдс досадни лафчета, се оказа мираж. Все пак не сме го отписали съвсем и сме любопитни да видим крайния резултат. Ако успее да надскочи дори и с мъничко „Свободен играч“, ще сме доволни.

Припомняме официалния синопсис, а след него ще откриете и нов постер.

Една вечер, 13-годишният Адам Рийд (Уокър Скобъл), все още скърбящ за своя баща, който е починал внезапно преди година, открива ранен пилот (Райън Рейнолдс) да се крие в гаража. Този мистериозен пилот се оказва по-възрастна версия на него самия от бъдещето, който е рискувал всичко, за да се върне назад във времето за тайна мисия. Двамата трябва да се отправят на приключение в миналото, за да намерят своя баща, да поправят нещата и да спасят света. Тримата помагат на Адам, както на младия, така и на порасналия, да приемат загубата на своя баща и да излекуват раните, които са белязали живота им. Допълнително предизвикателство към мисията е фактът, че двамата Адамовци не се харесват особено много и ако ще спасяват света, първо ще трябва да открият как да се разберат.

the-adam-project-poster-20220302

Режисьор на „The Adam Project“ е Шон Леви („Жива стомана”, „Stranger Things”, „Свободен играч“), по сценарий на Джонатан Тропър, Марк Левин, Дженифър Флакет и Т. С. Ноулин. В ролите са Райън Рейнолдс, Уокър Скобъл, Марк Ръфало, Зоуи Салдана, Дженифър Гарнър, Катрийн Кийнър, Алекс Малъри-син, Бен Уилкинсън и др.

Премиерата е на 11 март по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Всеки филм има потенциал да не е хубав. Този не прави изключение.

    1. Голяма мисъл, сам ли я формулира?