Въпреки че последният, четвърти сезон на „Фарго“ („Fargo“) беше леко разочароващ (при все няколко добри моменти), антологичният сериал си остава един от най-любимите ни от последните години и с голяма доза вълнение посрещаме новината, че FX работят по пети сезон, за който се надяваме, че отново ще бъде на високото ниво, на което сме свикнали.

Като основна творческа сила зад новия сезон се завръщат създателят на сериала Ноа Хоули и изпълнителният продуцент Уорън Литълфийлд. Очаквано, на този етап  информацията за сюжета е оскъдна и единственото, с което разполагаме, е, че действието ще ни отведе през 2019 година в горната част на Средния запад, а историята по някакъв начин ще бъде свързана с въпросите: Кога едно отвличане не е отвличане и кога твоята жена не е твоя?

Новината за новия, пети сезон беше обявена от FX на техния Instagram акаунт:


View this post on Instagram

A post shared by FX Networks (@fxnetworks)

Все още няма обявена нито премиерна дата, нито актьори, които ще се включат в петия сезон на „Фарго“, но ако следват линията на предните части, очакваме в скоро време да чуем поне едно-две големи имена. А задължителното „подхвърляне на похвали“ покрай подобни новини включва изказване на президента на FX Entertainment Ерик Шриър:

Ноа и Уорън възхищаваха и вдъхновяваха феновете с четирите брилянтни части на „Фарго“ и с нашите партньори от MGM сме развълнувани да обявим нова глава от това, което се превърна в един от най-добрите телевизионни сериали.

…и на президента на „Scripted Television“ в MGM Майкъл Райт, който споделя за Ноа Хоули:

Ноа Хоули е изкусен разказвач на истории, който успешно създаде четири, напълно оригинални сезона на един от най-добрите сериали по телевизията. Нямаме търпение да видим неговата визия за пети сезон, реализирана с нашите партньори от FX.

Както казахме, големи фенове сме на „Фарго“ („Fargo“) и се надяваме пети сезон да бъде на висотата на първите два (а може и на трети), които наистина са сред най-добрите неща, случвали се в телевизията. Стискаме палци на Ноа Хоули, който скоро ще се окаже под прицела на феновете със сериала предистория на „Пришълецът“.

Ще следим всичко по-интересно около развитието на проекта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *