Тони Колет е страхотна актриса и присъствието ѝ в едни от най-актуалните и високо оценени филмови и телевизионни проекти в последните години е само едно от доказателствата – „Hereditary“, „Unbelievable”, „Вади ножовете“, „I’m Thinking of Ending Things”, „Улицата на кошмарите“ и още много, много други. Австралийката, вече до съвършенство овладяла американския си акцент, е от актрисите, които ще последваме навсякъде. Ето защо обръщаме специално внимание на предстоящия лимитиран сериал „Pieces of Her“ на Netflix с нейно участие, снимки от който споделихме неотдавна.

Припомняме, че Тони Колет ще влезе в ролята на Лора – на пръв поглед обикновена майка на средна възраст, която обаче без да ѝ мигне окото убива въоръжен нападател в ресторанта, където трийсетгодишната ѝ дъщеря Анди (Бела Хийткоут) празнува рождения си ден. Лекотата и хладнокръвието, с които Лора се справя с тази брутална ситуация, свидетелстват, че тя не е човекът, за когото се представя. Анди разбира, че няма представа за истинската същност на майка си и тръгва на буквално и метафорично пътуване из Америка, за да намери отговорите.

Преди дни Netflix разпространи и официалния трейлър. Вижте го:

Сигурно е ужасно съкрушително да разбереш, че целият ти живот е лъжа, защото не познаваш собствената си майка, но определено такъв тип „стрес“ е идеален за кино и телевизионния свят. Виждаме, че самата Лора казва на дъщеря си да замине и да не говори с никого. Очевидно връзката между двете е на път да се промени завинаги, но от загадъчните кадри не става съвсем ясно дали ще е към добро. Обичаме точно такива трейлъри – дават ни достатъчно информация, за да ни заинтригуват, но и оставят голямо пространство за спекулации. Лора казва, че „всички правим неща, които бихме искали да забравим” и ако съдим от видяното, бихме добавили „след които ни се случват други лоши и опасни неща, върху които нямаме контрол, а това може да разруши целия ни живот“. Потриваме доволно ръце и чакаме с нетърпение.

Осемте епизода на „Pieces of Her“ са базирани на бестселъра със същото име от Карин Слотър, а в трейлъра става ясно, че в продуцентския екип има хора, работили по хитовите сериали на HBO „Големите малки лъжи“ и „The Undoing“. Сценарист е Шарлот Щаут, а режисьор – Минки Спиро („The Plot Against America”). Участват още Джесика Бардън, Джейкъб Сипио, Джо Демпси, Арон Джефри, Омари Хардуик, Джил Бирмингам и др.

Pieces of Her” ще бъде достъпен в Netflix от 4 март.

ph-poster-20220220

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *