Първоначално нямахме намерение да представяме нов трейлър на „Super Pumped: The Battle For Uber“ – първият тйзър ни беше абсолютно достатъчен, затова и го пропуснахме, когато дебютира в края на януари. Преди броени дни обаче попаднахме на любопитна информация за сериала, която си заслужава да споделим, и решихме покрай нея да наваксаме и с трейлъра.

Припомняме, че „Super Pumped“ ще бъде антологичен сериал, който ще разказва истории, които са „разтърсили света на бизнеса из основи и необратимо са променили нашата култура“. Първият сезон „The Battle For Uber“ е посветен на проблемите (вътрешни и външни), пред които се изправят един от най-успешните и разрушителни „еднорози“ на Силициевата долина – Uber, и неговият създател Травис Каланик (Джоузеф Гордън-Левит).

А споменатата по-горе информация, която ни провокира да напишем тази новина, е, че към сериала (поне към този сезон – за следващите не е ясно) се присъединява самият Куентин Тарантино, който ще влезе в ролята на разказвача. Това, макар и задочно, отново ще го събере с дългогодишната му творческа партньорка от „Криминале“ и „Убий БилУма Търман, която се превъплъщава в създателката на The Huffington Post Ариана Хъфингтън – тя е първата жена в борда на директорите на Uber.

Вижте новия трейлър.

Историята на Uber и Травис Каланик е доста интересна сама по себе си и бихме я гледали реализирана на екран, особено с подобен актьорски екип, а в допълнение и рекламата ни допада – ритъмът и атмосферата на напомнят за „енергията“ на „Вълкът от Уолстрийт“(минус наркотиците). Малко не можем да си представим как точно ще се впише Тарантино като разказвач, но това е още една причина да искаме да хвърлим око на „Super Pumped: The Battle For Uber“.

Между другото, беше потвърдено официално, че вторият сезон на сериала ще бъде посветен на Facebook и бизнес отношенията между Марк Зъкърбърг и Шерил Сандбърг.

Създатели и шоурънъри на „Super Pumped: The Battle For Uber“ са Брайън Копелман и  Дейвид Левийн („Billions“), по едноименната книга на Майк Айзък. В ролите освен Джоузеф Гордън-Левит и Ума Търман ще видим Кайл Чандлър, Ханк Азария, Тим Куук, Елизабет Шу, Джон Бас, Бриджит Гао Холит, Аманда Брукс Ерин Рут, Вирджиния Къл, Бабак Тафти и др.

Премиерата на „Super Pumped: The Battle For Uber“ е на 27 февруари по Showtime.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Създателите на Billions + Тарантино + история за брилянтни и алчни задници = кеф за окото 🙂

  2. Пореден клонинг на “Социална мрежа” и “Джобс”… може би. 🙂