Ал Янкович
Ал Янкович

Когато в края на миналия месец споделихме, че се подготвя биографичен филм за легендата „Weird Ал Янкович, признахме, че сме фенове и че ще следим всичко, по интересно за проекта. До онзи момент не бяхме наясно кога точно ще започне продукцията, но сега вече знаем, че снимките са стартирали и дори получаваме първия си официален поглед към филма.

Първо ще припомним, че „Weird: The Al Yankovic Story” ще разкаже историята на известният с пародиите си музикант, като ще се фокусира както върху кариерата, така и върху скандалният му личен живот. В титулярната роля, за наша голяма радост, ще влезе Даниел Радклиф. Докато за много хора той вероятно не е очевиден избор, като фенове на кариерата му след края на „Хари Потър“ ние смятаме, че той ще бъде чудесен в тази роля – досега не ни е разочаровал, когато се е занимавал с ексцентрични и нестандартни комедии.

Все още се съмнявате? Вижте колко добре изглежда с известните къдрици, хавайска риза и акордеона на Янкович:

daniel-radcliffe-weird-al-20220228

В типичния си стил, Ал Янкович няколко поредни дни споделя в Instagram задкулисни снимки от продукцията като празното си паркинг място или приближена снимка на фонтан. Когато обаче представи този първи поглед към Радклиф в ролята, ни направи изключително доволни и интересът ни към проекта само се увеличи. Със сигурност ще ни трябва трейлър, за да придобием точна представа за тона на „Weird: The Al Yankovic Story”, но засега, всичко, което чуваме и виждаме, само ни радва.

Ето пък какво споделя Даниел Радклиф за ролята:

„Да носиш хавайската риза е огромна отговорност, която въобще не приемам леко и имам честта най-сетне да споделя със света абсолютно 100% неоспоримо истинската история за покварения и скандален живот на “Weird” Ал.“

Weird: The Al Yankovic Story” е написан от самия Янкович и Ерик Апел, който е и режисьор на филма. За актьорския екип около Даниел Радклиф засега не се знае нищо, овен че професионалният кечист Джеймс Престън Роджърс е нает да изиграе не кой да е, а Хълк Хоган – поредното доказателство, че кастингът на проекта не може да бъде подлаган под никакво съмнение.

Премиерна дата за момента не е обявена.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment