В края на миналата година бяхме приятно изненадани от първия трейлър на най-новия филм на DreamWorks Animation „Лошите момчета“ („The Bad Guys”), който, наред с децата, обещава да забавлява и възрастните, особено ако са фенове на криминални истории като „Глутница кучета“ и „Бандата на Оушън“. Създаден по популярната едноименна поредица бестселъри на Арън Блейбли, филмът ни запознава с изпечена в престъпния занаят група животни, които ще се опитат да направят най-дръзката си измама досега: да се превърнат в образцови граждани.

Вижте новия подробен трейлър на „Лошите момчета“, който дава доста добра представа както за основните герои – ослепителния джебчия г-н Вълк (Сам Рокуел), опитния разбивач на сейфове г-н Змия (Марк Мерин), хладнокръвния майстор на дегизировките г-н Акула (Крейг Робинсън), лесно палещия се „повече мускули, по-малко акъл“ г-н Пираня (Антъни Рамос) и притежаващата изключително остър език г-жа Тарантула (Акуафина), – така и за самата история. Вижте.

Макар основната интрига да остава скрита, ни се струва, че този трейлър е една идея по-дълъг и подробен, отколкото трябва. Щяхме да кажем, че явно е заради дечурлигата, които трябва да бъдат спечелени, но това си е тенденция при повечето реклами на големи филми. Като оставим това, сме доволни от нещата, които виждаме в трейлърите – и като история, и като стил анимация – и с удоволствие ще хвърлим едно око на „Лошите момчета“, когато излезе в кината през април.

В допълнение вижте пълният официален синопсис и българския постер.

На света никога не е имало петима приятели, толкова печално известни, колкото  Лошите момчета“ – ослепителния джебчия г-н Вълк, опитния разбивач на сейфове г-н Змия, хладнокръвния майстор на дегизировките г-н Акула, лесно палещия се „повече мускули, по-малко акъл“ г-н Пираня и притежаващата изключително остър език г-жа Тарантула. След години на безчет обири и от позицията на най-издирваните злодеи в света, бандата най-накрая е спипана и за да ги спаси от затвора, г-н Вълк сключва сделка (която няма намерение да спазва) – Лошите момчета ще станат добри. Но дали?

Под ръководството на ненадминатия символ на доброто в техния град – очарователното (но доста арогантно) морско свинче професор Рупърт Мармалад Четвърти – Лошите момчета се заемат да заблудят света, че са влезли в правия път. Скоро обаче г-н Вълк започва да подозира, че правенето на добро наистина може да му даде това, за което винаги е копнеел тайно: да бъде приет (такъв, какъвто е). Когато нов злодей заплашва града, г-н Вълк се наема да убеди останалата част от бандата да станат… Добрите момчета.

mlp-20220224

Режисьор на „Лошите момчета“ („The Bad Guys”) е Пиер Перифел (Кунг-фу панда), а сценаристи са Итън Коен и Хилъри Уинстън, по поредицата романи на Арън Блейбли. Продуценти са Деймън Рос и Ребека Хънтли. Изпълнителни продуценти са Арън Блейбли, Итън Коен и Патрик Хюс. Ролите озвучават Сам Рокуел, Марк Мерин, Крейг Робинсън, Акуафина, Антъни Рамос, Зази Бийтс, Лили Синг и Ричард Айоади.

Българската премиера е на 15 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *