Dreamworks са компанията, която макар и да не произвежда толкова консистентно хитове, колкото Disney и Pixar, все пак са ни показали, че могат да правят анимации, които да не са само и единствено за най-младата аудитория. Наскоро те споделиха трейлър за новия им филм „Лошите момчета“ („The Bad Guys”), който ще се надява да омая и завладее децата и (по възможност) родителите им. А дори и за порасналите кино фенове, които нямат деца, смятаме, че може да се намери нещо привлекателно.

Лошите момчета” и ще разкаже историята на група злодеи, които злосторничат, защото всички го очакват от тях. Начело на бандата е г-н Вълк, озвучен от големия ни любимец Сам Рокуел. Макар и само в гласова роля, веднага виждаме как неподправения му дяволит чар ще пасне на Големия Лош Вълк. В бандата на вълка са още опитния разбивач на сейфове г-н Змия, спокойния майстор на дегизировката г-н Акула, темпераментния бияч г-н Пирания и остроумната хакерка г-ца Тарантула. Злодеите обират банки и богаташи, докато г-н Вълк не решава, че може би могат да променят имиджа си и да започнат да правят добрини, но дали характерите им ще го позволят?

Вижте трейлъра сега:

Историята изглежда сравнително стандартна, но все пак достатъчно забавна и чаровна и въпреки че не очакваме да стане дълголетна класика, все пак виждаме потенциал в това „Лошите момчета” да се превърне в истински хит. Освен забавната история, комбинираща в себе си „heist“ филм, която ще покаже нестандартни герои, също така се заглеждаме най-вече по анимационния стил. Комбинацията от 2D и 3D анимация, заедно с някои почти комиксови похвати, ни хващат окото и предполагаме, че филмът ще бъде удоволствие за сетивата без да ни кара да умираме от скука.

bad_guys_ver2_xlg bad_guys_xlg

Лошите момчета“ („The Bad Guys”) е режисиран от Пиер Перифел, за когото това ще бъде пълнометражен дебют. В главните роли ще чуем гласовете на Сам Рокуел, Марк Мерън, Крейг Робинсън, Акуафина, Антъни Рамос, Зази Бийтс, Лили Синг и Ричард Айоади.

Премиерата ще бъде на 22 април 2022г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *