Феновете с нетърпение очакваха дебюта на първия трейлър на „Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта“ („Doctor Strange in the Multiverse of Madness“) и когато, няколко дни преди изминалата Коледа, той най-накрая дебютира в онлайн пространството, доста от тях останаха разочаровани. Не защото трейлърът беше лош, а защото реално беше финалната сцена след надписите на „Спайдър-мен: Няма път към дома“ и те вече я бяха гледали (съдейки по боксофиса на филма, едва ли има любител на комиксовите филми, който да не е минал през киносалона, за да види Спайди).

Сега обаче е време за реванш, защото и Marvel не пропускат да яхнат Super Bowl влака и една от няколкото реклами, които показаха по време на мача, е очакваният официален трейлър на „Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта“. Вижте какво са ни подготвили големият Сам Рейми и Бенедикт Къмбърбач.

Marvel си правят Marvel – още от същото. В трейлъра има неща, които ще държат влага на феновете доста дълго време, и очакваме всякакви теории и спекулации през идните седмици (и без това вече е нетърпимо, покрай слуховете за поява на Том Круз като алтернативен вариант на Железния човек и всякакви подобни), но едно от най-важните неща, несъмнено, е връзката с Х-мен – предполагаме всички са чули познатия глас на един от най-обичаните актьори, влизащ в ролята на иконичен герой. Ако не сте, забравете какво сме казали, не се занимавайте. Но да, откакто Disney купиха Fox, очакваме това да се случи. Предполагаме, че съвсем скоро трябва да видим връзка и с Фантастичната четворка.

Единственото друго, което ще кажем, е, че сме любопитни кой, в крайна сметка, ще се окаже големият злодей в „Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта“. Да, виждаме Стрейндж да се изправя срещу „най-голямата заплаха за вселената до момента – покварената версия на самия Доктор Стрейндж (която сме виждали в „What If…“)“, но нещо ни кара да си мислим, че няма да е той. Нито лошата версия на Уанда, нито Карл Мордо, нито Шума-Горат. Ще видим обаче, не искаме да спекулираме, нито да се ровим прекалено дълбоко, за да не си издаваме неща.

doctor-strange-in-the-multiverse-of-madness-poster-02

Режисьор на „Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта“ („Doctor Strange in the Multiverse of Madness“) е Сам Рейми („Злите мъртви“, „Спайдър-мен“, „План без грешка“, „Отведи ме в ада“), по сценарий на Джейд Хейли Бартлет и Майкъл Уолдрон (Локи). Продуцент е Кевин Файги, а в ролите са Бенедикт Къмбърбач, Елизабет Олсън, Чуетел Еджиофор, Бенедикт Уонг, Рейчъл Макадамс, Сочил Гомес, Майкъл Щулбарг и др.

Премиерата е насрочена за 6 май 2022 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Всеки филм има потенциал да не е хубав. Този не прави изключение.

  2. Всеки коментар на Ivcho Има потенциал да не е хубав. Този не прави изключение.