Оказва се, че мултивселената не е приоритет единствено на Marvel. Броени дни преди премиерата на „Спайдър-мен: Няма път към дома“ (и само седмица след първия ни поглед към „Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)“) получаваме обещаващ първи трейлър на „Everything Everywhere All at Once“, който използва концепцията на множеството възможни светове, за да разкаже една интересна, провокативна, може би по-мрачна, но също така и доста забавна история.

Everything Everywhere All at Once“ се разпространява от любимите ни A24 и бележи нов пълнометражен проект на творческото дуо Daniels – Даниел Куан и Даниел Шайнарт, които през 2016 г. ни изненадаха с прекрасния „Swiss Army Man”. Филмът разказва за застаряващата китайска имигрантка Евелин Уон (Мишел Йео), която е въвлечена в безумно приключение, в което тя сама може да спаси света, свързвайки нашата вселена със спомените, емоциите и уменията от животите, които би могла да има. За съжаление, това я запраща на дори още по-голямо приключение, в което Евелин се оказва загубена в безкрайните светове на мултивселената…

Everything Everywhere All at Once“ ще открие новото издание на фестивала South by Southwest през март 2022 г., а A24 ни дават да вкусим от това, което ни очаква, с първия трейлър на филма. Вижте.

На пръв поглед изглежда, че „Everything Everywhere All at Once“ е кретенийка с доволно количество wtf моменти, но сме готови да се обзаложим, че също като „Swiss Army Man”, филмът ще предложи дълбока и емоционална история, която хваща за гърлото – с щипка надежда (че не всичко е ужасно) за финал. Друго не смятаме, че има смисъл да коментираме, всичко ни се струва прекрасно, свежо и оригинално – от историята, до визията.

Също така Мишел Йео е супер, Джейми Лий Къртис в този си вид учудващо не ни „вади“, а и сме развълнувани да видим Джонатан Ке Куан, който лично ние не сме гледали на екран от 100 години и който винаги ще носим в сърцата си като Шорт Раунд от „Индиана Джоунс и храмът на обречените“ и Дейта от „The Goonies“.

Вижте и един тийзър постер.

ev212420211215

Режисьори и сценаристи на „Everything Everywhere All at Once“ са Даниел Куан и Даниел Шайнарт („Swiss Army Man”), а продуценти са Антъни и Джо Русо („Отмъстителите: Краят“). В ролите са Мишел Йео, Джейми Лий Къртис, Джонатан Ке Куан, Джеймс Хонг, Джени Слейт, Хари Шум дж., Анди Ли и др.

Премиерата на филма ще бъде на SXSW, който ще се проведе от 11 до 20 март 2022.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *