Тъпанарските холивудски комедии по принцип могат да бъдат ринати с лопата и не им обръщаме особено внимание, защото всички са еднакви. Когато обаче става дума за актьорски състав от известни и красиви актьори и поне възможността за истинска комедия, все пак хвърляме едно око. Както стана ясно с „Red Notice“, който разби всякакви рекорди на Netflix, за голяма част от аудиторията това е напълно достатъчно, за да кликнат на филма, ако не друго.

Сега ще разкажем за проект, който ни се струва, че ще бъде с точно същата атмосфера като „Red Notice“, но с една идея по-кадърни актьори. Става дума за „Изгубеният град“ („The Lost City” – преди това обявен като „The Lost City of D”), който ще разкаже за писателка на авантюристични романси, която се оказва в собствено приключение. Докато обаче нейната измислена героиня е крайно способна, а любовният й интерес – истински герой (като онези, съществуващи само в книгите), в реалността се оказва, че тя е принудена да оцелява с нарцистичния и глуповат модел от кориците на книгите й и собствените си бегли познания за оцеляване в джунглата.

В главните роли ще видим Сандра Бълок като новелистката, Чанинг Тейтъм като модела и Даниел Радклиф като ексцентричния милионер, решил, че ще използва писателката, за да сбъдне собствените си откачени фантазии за намиране на „Изгубения град“.

Вижте трейлъра сега:

Говорете каквото пожелаете – това, че няма да е добър филм – няма да е. Но нека да не си кривим душите и да признаем, че Брад Пит с тази руса растафарянска перука ни изпълни сърцата на всички. По всяка вероятност кадрите, които виждаме тук, ще са общо взето цялото появяване на Пит във филма, тъй като участието му е обявено като „cameo“.

Хуморът, който виждаме, наистина е напълно стандартен, но за това пък актьорите са приятни и с доказани комедийни качества. Радваме се особено много на Радклиф, който продължава да си избира разнообразни роли, често именно в подобни идиотии и винаги ни е адски симпатичен. Чанинг Тейтъм пък, който очевидно е избран в ролята, за да бъде „хубавецът“, също ни е показал достатъчен комедиен талант, че да смятаме, че докато филмът очевидно ще бъде малоумен и от сега знаем всеки един завой, който историята ще поеме, все пак ще ни бъде приятно да изкараме 2 часа в този свят.

the-lost-city-poster-sandra-bullock-channing-tatum

Изгубеният град“ („The Lost City”) е режисиран от Арън Ний и Адам Ний. Братята са написали и сценария заедно с Дейна Фокс и Орън Юзиел. В главните роли ще видим Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм, Даниел Радклиф, Пати Харисън, Оскар Нуньез, Да’Вине Джой Рандолф и Брад Пит.

Премиерата е насрочена за 25 март 2022 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Това ще е същата простотия като Круиз в джунглата, но поне има шанс да изглежда забавно….

  2. Бълок има удивителен талант: с годините става все по-противна пача.