Някои обещания изглеждат неизбежни, някак задължителни и съществуват, сякаш за да ни напомнят, че светът продължава да си бъде същото старо и шантаво място, което познаваме. В случая става дума за „The Lost City of D“ – нова приключенска романтична комедия с участието на Сандра Бълок. Говори се, че филмът ще изглежда и звучи в духа на „Romancing the Stone“, но понеже са малко хората, които ще си спомнят филм от преди почти четири десетилетия, ще споделим още от известните подробности за предстоящия проект.

Според информация на THR от края на месец декември, Paramount е пред финализиране на преговори с Чанинг Тейтъм за главната мъжка роля във филма, чиито режисьори са Адам и Арън Ний. Сюжетът проследява една авторка на романтични истории (Бълок), която открива, че фантастичният свят, за който е писала в свой роман, съществува наистина. Тя успява да убеди актьора в главната роля (Тейтъм) от нейната история да тръгнат на път и да се опитат заедно да открият тайнствения град.

За известно време се е смятало, че Райън Рейнолдс ще се включи редом до Бълок в тази авантюра, но се надяваме (малко) по-младия Чанинг Тейтъм да докаже отново, че има заложби да се адаптира към всякакви сценарии – помним колко приятни изненади се оказаха „Внедрени в час“, „Късметът на Логан“ и „Ловец на лисици“. Тъй като за момента няма обявена дата за стартиране на снимки, ще следим новините от Paramount, защото не се съмняваме, че „The Lost City of D“ ще се превърне в един от приоритетите им.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *