Скоро идва времето на „Cleopatra“! Сериалите си се множат, Marvel Studios си въртят продукция, за да получават редовно приходи, а горкият зрител се чуди кое по-напред да захване и най-вече – дали ще си струва. По една или друга причина повечето от нас така и недогледаха „Falcon & Winter Soldier“ и нямаме солидни впечатления за цялостното изпълнение и работата на Кари Скогланд, но според Deadline тя ще поеме режисурата на „Cleopatra“, като заменя Пати Джекинс, която се очакваше да продължи работа със своята „жена-чудо“ Гал Гадот.

Повече от десетилетие се говори за идеята да бъде създадено ново епично платно, посветено на легендарната владетелка на Египет. Когато „Cleopatra“ беше при Sony, те си мечтаеха за Джеймс Камерън, после се говореше да Пол Грийнграс, Дейвид Финчър, Анг Лий, дори Дени Вилньов.

Сега Paramount ще разчитат на канадската сценаристка и режисьорка Скогланд да реализира дългоочакваната мащабна творба, като Дженкинс остава само с продуцентски отговорности. Кари Скогланд има опит с работата си по „The Handmaid’s Tale“, „The Loudest Voice“, „The Walking Dead“ и според скромното ни мнение идеята да се захване с разказ за древен Египет би била доста предизвикателна за нея.

Тъй като нищо повече няма като конкретна информация по проекта – дали/кога започват снимки и как ще се движат във времето, за момента ще оставим тази новина да отлежи… Само да не мине още десетилетие, че както Анджелина Джоли остаря за ролята, така може да се случи и с Гадот… 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Сега вече този филм има шанс да е хубав. Разбира се всеки филм има потенциал да не е хубав. Този не прави изключение.

  2. Шансът този филм да не е боклук е толкова нисък, колкото е ниско IQ-то на Тото от Скандау.

  3. Мога да кажа само или ще стане от рода на Гладиатор, или ще го усерат като Хищникът 4 🙂