Радваме се много на Netflix, които може да не са много последователни в качеството на продукциите си, които варират между пълни боклуци и истински стойностно кино, но затова пък в маркетинговата си стратегия действат абсолютно нейзменно. Рекламата на всеки един филм, на който те решават да обърнат специално внимание и да го промотират, тече еднакво – един стилизиран тийзър няколко месеца преди премиерата, а когато тя наближи – истински трейлър.

Преди три месеца видяхме именно такъв, загатващ крайния продукт, стилизиран тийзър на „The Harder They Fall“ – заигравката с уестърн жанра, в която ще видим чернокожи актьори да изпълняват всички главни роли. Сега, когато до премиерата остава един месец, вече виждаме по-обстоен трейлър, който реално представя главния конфликт. А именно: престъпникът Нат Лов разбира, че от затвора е измъкнат Руфъс Бък, който е убил родителите му. Лов събира старата си банда, за да отмъсти на Бък, но в уестърните никога не е толкова лесно – всички са с револверите в готовност и само чакат кого ще могат да застрелят.

Подобно на първия трейлър и в този отново фокуса е на стилизираното насилие, което изглежда е снимано иновативно и изопачено, така че да не е травмиращо, а напротив – кръвта да се лее и публиката да се смее на това. Вижте:

Освен насилието, което ни напомня някои от най-откачените и забавни екшъни, които сме гледали, определено най-голям интерес предизвиква актьорският състав. Двамата главни противници Нат Лов и Руфъс Бък са изиграни съответно от Джонатан Мейджърс и Идрис Елба. От този трейлър обаче веднага се вижда, че Реджина Кинг ще бъде дясната ръка на Елба и нейната героиня съвсем няма да бъде само за фон – тя ще изиграе типа самоуверена и нахакана мадама, каквато обичаме да я виждаме. Актьорският екип е допълнен от великия Делрой Линдо и младите надежди Зази Бийтс и Лакийт Станфийлд.

The Harder They Fall” е режисиран от Джеймс Самюъл, за когото това е първи пълнометражен филм като режисьор. За създаването на филма са му помогнали дългогодишния колаборатор на Куентин Тарантино Лорънс Бендър и несравнимия Джей-Зи (в трейлъра изписан с истинското му име Шон Картър).

Филмът ще бъде пуснат в Netflix на 3 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. накрая на кредите сигурно ще има надпис
    „никой от белите не е пострадал по време на снимките“

  2. Удивително. Това не знам кой поред трейлър е, който си пускам тая година, и от който с мъка издържам под минута, преди да го спра.

  3. Крайно нелепо изглежда и звучи всичко. Но да, до средата някъде. Повече и аз не издържах.