MidnightMass_Season1_Episode6_00_50_48_00RC

Преди един месец видяхме първи кадри от подготвяния от Майк Фланаган сериал „Midnight Mass”, който той и неговата компания Intrepid Pictures разработват за Netflix. Остават около две седмици до официалната премиера и е време да видим една по-голяма и по-разкриваща реклама. Продукцията продължи повече от две години и се радваме, че най-после ще я видим в цялата ѝ прелест. Надявам се Фланаган, който е режисьор на всичките епизоди, ще успее да повтори успеха на „The Haunting of Hill House”.

Вижте и новия трейлър:

Започва много спокойно и семейно, но нещата бързо се обръщат на сто и осемдесет градуса и хаосът е гарантиран. Загатнатите преди чудеса и свръхестествени явления тук се виждат в пълен блясък и изглежда новият свещеник ще играе голяма роля, както и самата религия. Със сигурност мрачни тайни и скрити истини ще изправят хората един срещу друг.

Нека ви припомним и официалното описание на сюжета:

Midnight Mass” ще разказва историята на малко общество на изолиран остров. Деленията сред местното население се засилват след завръщането на опозорен млад мъж (Зак Гилфорд) и пристигането на харизматичен свещеник (Хеймиш Линклейтър). Появата на отец Пол на Крокет Айлънд съвпада с необясними и на пръв поглед чудодейни събития. Това събужда религиозното във всички на острова. Дали обаче тези чудеса не идват с висока цена?

Вижте и един нов плакат, който доста се различава от предишния минималистичен такъв:

E-TczMOVEAcXH3J

Както вече споделихме, всичките епизоди на “Midnight Mass” ще бъдат режисирани от Майк Фланаган. В ролите ще видим Зак Гилфорд, Хеймиш Линклейтър, Кейт Сийгъл, Рахул Абури, Кристъл Балинт, Мат Бийдел, Алекс Есо, Анабет Гиш, Рахул Кохли, Робърт Лонгстрийт, Хенри Томас и други.

Премиерата е насрочена за 24 септември по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *