То е ясно отдавна, че светът не върви към добро, а сега се натъкваме и на новина от  Entertainment Weekly, свързана с поредица на Тайка Уайтити и Джемайн Клемент – живели сме си с грешно впечатление, че съвместните им похождения са останали в миналото. Телевизиите дават широко поле за изява, а в случая с новата идея на сценарния дует май няма да става дума за жадни неумрели – по-скоро те ще се фокусират върху приключенския елемент. Може би в настоящото десетилетие (все пак) това продава повече, отколкото потекла по брадичката кървава струйка и фейк-зъбки.

Ето какво споделя Клемент пред EW:

Тайка и аз работим по нова поредица, точно започнахме да пишем. Не мога да разказвам за историята, само ще споделя, че съм развълнуван, защото винаги съм искал да направя точно това – сит-ком с дълги епизоди. Ще бъде екшън-приключенска комедия. Ще бъде различно от всичко, което обикновено правя. До момента съм работил по три сит-ком поредици – надявам се, че тази също ще бъде смешна, като добавяме и приключенския елемент… Тайка ми липсваше в работата по втория сезон на „What We Do in the Shadows“ и сега очаквам с нетърпение да работим отново заедно.

Това откровение води до извода, че (потенциалната) работа по „What We Do in the Shadows“ и неговия „спин-оф“ „Wellington Paranormal“ е занемарена и/или е оставена „на пауза“. И не че си нямат други ангажименти – и двамата действат активно по различни проекти като дългоочакваните продължения на „Avatar“ (за Клемент) или „Our Flag Means Death“ на НВО Max, където неуморният Уайтити ще влезе в ролята на Черната брада. Той междувременно си продуцира индианската история „Reservation Dogs“ за FX, вече е приключил с лудостта „Thor: Love and Thunder“ и още няколко разнообразни идейки го очакват да им отдели от скъпоценното си време. Ние пък си чакаме (поне) заглавие за новата авантюра – да видим как ще се развие проектът… 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *