Сред американски серийни убийци, които познава историята, Тед Бънди е един от най-известните. Дали заради привлекателността му, която позволява на Холивуд да каства хубавци в ролята му, или заради известната му липса на разкаяние, неговата история занимава много филмови творци и е разказана в множество адаптации. Сега един нов поглед ще се постарае да ни покаже друга страна на убиеца – този път няма да се занимава със зверствата му, а с последните му дни в затвора и странната връзка, която създава с агента на ФБР, който го разпитва и се опитва да го накара да си признае.

Филмът се нарича „No Man of God“ и веднага ни става интересен, тъй като в една от двете главни роли – тази на ФБР агента Бил Хагмайер ще видим стария ни любимец Илайджа Ууд. В ролята на Бънди пък ще влезе Люк Кърби, познат от сериали като „The Deuce” и „The Marvelous Mrs Maisel”. В първия трейлър на филма се вижда, че подходът е ясно фокусиран върху разговорите между двамата, върху емоционалната и интелектуална борба, която водят от двете страни на масата за разпити и как изграждат връзка, която вероятно става прекалено близка и прекрачва разумните граници на професионалното отношения, което Бил би трябвало да спазва. В амбицията си обаче да надхитри известният чаровник и да даде огромно предимство на кариерата си, той вероятно се подхлъзва и се приближава доста повече, отколкото е препоръчително –кадърът, в който двамата се заливат от смях е особено стряскащ.

Вижте трейлъра сега:

Много ще ни е интересно да гледаме Илайджа Ууд в тази роля, той обикновено играе доста нестандартни герои, рядко се среща да го гледаме така прилежно закопчан и в такава авторитетна позиция, със сигурност ще бъде различно. Той освен това е продуцент на филма, личната му компания, която направи „Манди“ например стои зад проекта, което също предвещава добри резултати. Като всепризнати фенове на филмите за серийни убийци проявяваме голямо любопитство и към този проект, именно защото ще се фокусира повече върху психиката на убиеца, отколкото на методиката му на убиване.

No Man of God” е режисиран от Амбър Сийли по сценарий на С. Робърт Каргил.

Филмът ще дебютира в кината и на video on demand на 27 август.

no_man_of_god_xlg

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *