Както ви обещахме миналата седмица, време е за първия трейлър на чаканата поредицата за любвеобилната и сладка кукла Чъки. Отново благодарение на състоялия се този уикенд виртуален Comic-Con ще можем да се насладим на близо три минути от подготвяния от Дон Мансини сериал. Чъки просто иска да бъде ваш приятел.

Припомняме ви, че действието в „Chucky“ се прехвърля в предградията на малко градче, а самата кукла се озовава в ръцете на тийнейджър, след като я купува на гаражна разпродажба. След това може да сте сигурни, че хаос, кръв и много трупове ще последват.

Вижте въпросната реклама:

Гласът на Брад Дуриф никога не е бил по-зловещ. Малко сме разочаровани, че трейлърът се фокусира изцяло върху новите персонажи и дори за секунда не показват стари лица. Все пак ние знаем, че гласът на Чъки не е единственото познато нещо, което ще се завърне.

Chucky” е директно продължение на филмите и в частност на „Curse of Chucky” и „Cult of Chucky”. Зрителите могат да очакват Дженифър Тили като Тифани, Фиона Дуриф като Ника, Алекс Винсент като Анди и Кристин Елиз като Кайл. Самият Мансини сподели, че това ще бъде финалният сблъсък на Анди Баркли и Чъки, които започнаха всичко още през 1988 година. Надяваме се това не означава фатален край за персонажа.

Препоръчваме ви да изгледате и краткия панел от въпросния Comic-Con, който съдържа доста интересна информация за „Chucky”. Вътре ще срещнете всички споменати по-горе актьори, както и новите попълнения към състава.

Първият опит на Чъки върху малкия екран е разработен от Дон Мансини, а изпълнителен продуцент е Ник Антоска. В ролите ще видим и чуем Брад Дуриф, Фиона Дуриф, Дженифър Тили, Алекс Винсент, Кристин Елиз, Девън Сава, Закари Артър, Тео Брионс и Аливия Алин Линд.

Chucky” ще дебютира по SYFY на 12 октомври.

chucky-poster-20210727

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments