Понякога се появяват тийзъри на заглавия, като това, което ще представим днес, за които не сме чували абсолютно нищо до този момент. Много подобни филми на ужасите остават в сянката на по-големи и бомбастични продукции. Рекламите им може да са прекрасни, стряскащи, дори открито страшни и провокативни, но просто нямат щастието да достигнат до голяма публика поради една или други причина.

Подобен пример се очертава да бъде третият пълнометражен филм на родения в Северен Уелс режисьор Ръсен Оуен. Става дума за свръхестествения ужас „Shepherd”, на който тези дни се появи кратък тийзър.

Вижте го и вие преди да продължим и изчакайте до последната секунда:

Тези кратки кадри не издават кой знае какво, освен напрежение и потискаща атмосфера. Финалната сцена няма да я броим, но се надяваме това чудовище да има повече екранно време и пръст в цялостния сюжет. Като стана дума за историята, ето какво гласи и официалното описание:

Опечален от мистериозната смърт на своята жена и без посока в живота си, Ерик Блек се захваща да работи като овчар. Останал сам на величествен, но покосен от времето остров, той ще попадне на зловеща тайна. Постепенно потъвайки в собствената си лудост, Ерик се оказва с отмъстителна свръхестествена сила зад гърба си. Това, което започва като перфектен опит за бягство от миналото, се превръща в надпревара за спасение на психиката и живота на младия мъж.

Ето какво споделя и самият Ръсел Оуен за своя нов филм:

Сниман в една от най-красивите, отдалечени и по-рядко заснемани локации в Англия, „Shepherd” използва специално изградени декори. Създадохме 360-градусова, завладяваща среда, която да придаде истинска автентичност на тази кошмарна приказка. Филмът позволява на публиката да реши сама за себе си мотивацията и съдбата на главния герой като не издава истинските си намерения.

Вижте и официалния плакат:

shepherd_poster-20210710

Shepherd” е режисиран от Ръсел Оуен („Inmate Zero”) по негов собствен сценарий. В ролите ще видим Том Хюз, Грета Скачи, Кейт Дики и Гая Вайс.

Премиерата е насрочена за 5 ноември по кината във Великобритания.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Тъкмо се чудех дали аз да го отряза на сайта или Митака ще ме изпревари 😃 Изглежда супер! Ще СВ гледа.