The revolution will be televised! 

О, да! При все че пишем за „Наследници“ („Succession“) на HBO от самото му начало през 2018, някои от нас успяха да го изгледат за първи път едва по време на миналогодишния пандемичен локдаун. Като често се случва, като „новопокръстени“, същите тези хора се превърнаха в най-големите фенове на сериала, препоръчват го наляво-надясно, и сега очакват предстоящия трети сезон с почти религиозен фанатизъм. А след много сериозно забавяне, новият сезон най-накрая ще стане факт в края на годината, като вече имаме и първи трейлър.

Наследници“ разказва историята на членовете на нефункционалното семейство Рой, собственици на световна медийна империя, които се борят (с всички възможни средства) за контрол над компанията. В новия сезон нападнатият от засада от бунтовния си син Кендал патриарх Логан Рой е в опасна позиция, опитвайки се да си осигури семейни, политически и финансови съюзи. Напрежението се увеличава, когато ожесточена и горчива корпоративна битка заплашва да се превърне в семейна гражданска война.

Едва ли четете новина за трейлър на трети сезон на сериал, ако не сте гледали първите два, но ако случаят наистина е такъв, горещо ви препоръчваме да поправите тази грешка. „Наследници“ е наистина прекрасен, а всички епизоди са достъпни на HBO GO. Трейлърът изглежда супер и обещава още от същото, което в случая е повече от добра новина – качествен сценарий, безумни герои и наистина страхотни изпълнения.

Създател на „Наследници“ („Succession“) е Джеси Армстронг, който е и изпълнителен продуцент наравно с Адам МакКей, Уил Феръл, Франк Рич, Кевин Месик и Джеси Фъргюсън. В ролите са Брайън Кокс, Джереми Стронг, Киърън Кълкин, Сара Снук, Матю Макфадиан, Никълъс Браун, Алън Ръск, Хиам Абас и др.

Премиерата е предвидена за есента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments