X-Men: First Class

Изглежда, че първата снимка от „X-Men: First Class”, която ви представихме вчера, не е съвсем официална и силно е разгневила Матю Вон, който, също както доста фенове смята, че тя е ужасна. В следствие на това, в интернет се появиха толкова много материали – тийзър постер, интервюта, снимки и т.н. – че направо не можем да им насмогнем.

Първо от Hero Complex показаха няколко снимки от снимачната площадка с героите във всекидневните си, ретро костюми (все пак действието се развива през 1960), които, както разбираме от самия Вон, мутантите ще носят през по-голямата част от времето. Тоест, жълтите и сините костюми, които са вдъхновени от комикса, ще са доста малко на екран.

„Костюмите са сини и жълти, защото, мамка му, нека бъде като в оригинала. Между другото, тях почти ги няма във филма. Главните костюми са в стил Джеймс Бонд през 60-те.”

X-Men: First Class

Джеймс Макавой и Михаел Фасбендер

Кевин Бейкън и Дженуари Джоунс

Въпреки че пак не сме супер впечатлени – Макавой продължава да не ни изглежда като хората – това вече е по-добре. И отново, просто не знаем защо така се получава, Ема Фрост изглежда най-яко. Започваме да забравяме, че първоначално не бяхме особено доволни, че Дженуари Джоунс спечели ролята пред Алис Ив. Сега виждаме, че умопомрачителният й бюст и студената й красива физиономия са идеални за целта.

Що се касае до Кевин Бейкън, който е в ролята на злодея Себастиян Шоу, феновете ще забележат, че той не изглежда точно като комиксовия си първообраз. Ето какво казва самият Бейкън по въпроса:

„Аз изглеждам много по-различно от героя в комикса. Още в началото решихме, че няма да се получи на екрана. Костюмите, които нося имат известен стил, но не нося нищо изключително като грим. Когато ме виждате за първи път – не искам да ви разваля нищо, но когато ме виждате за първи път изглеждам малко по-различно.“

Малко по-късно от Slashfilm пуснаха две нови снимки, които представят по-добър поглед над Джеймс Макавой като Чарлс Екзейвиър и доста по-вълнуващото, Фасбендър като Магнито с пълния му костюм включващ „the dorky looking” шлем, който изглежда точно като в комикса.

Джеймс Макавой

Михаел Фасбендер

Професор Х, тук може би още прост аспирант, се е втренчил в нас умислено, което ужким е точно това, което искаме от него. Но някой може ли да ни обясни защо трябва да се пипа по слепоочията, за да използва силата си? Настройва честоти ли, какво ли? И защо е с тези дрехи в тази обстановка? Сега ли са го прибрали от улицата? Разбира се, фенките на Макавой няма да имат оплаквания, след като му се виждат сините очета, но нас лично повече ни радва Магнито, който направо цепи мрака. Дори и с жълтото костюмче, ремъците и разбира се, шлема, пак изглежда супер и определено става за един млад Йън Маккелън.

За финал от Ain’t It Cool показаха и първия тийзър постер, който лично на нас ни изглежда супер.

X-Men: First Class

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

 1. На четвъртата снимка Професор Х или рекламира хапче против главоболие или пък просто има запек и се мъчи чрез специалните си сили да освободи "товара" 🙂 🙂 🙂 . Не виждам иначе каква ще да е причината за тази нелепа игра.

 2. A-ха-ха-ха-ха! Да "освободи товара." 🙂

  Да, както сме отбелязали, и на нас ни изглежда малко нелепо. 🙂

 3. Явно пак ще се следва стереотипа – лошите момчета са по-яки. 🙂

  Все си мисля, че Ема трябваше да бъде изиграна от Алис Йив. Мисълта за fake british accent на девойчето от Южна Дакота, което сигурно е родено през януари, разстройва стомахът ми! 🙂

 4. Мухахахаха – "фенките на Макавой няма да имат оплаквания, след като му се виждат сините очета" – стига моля ТЕ! Нали не мислиш сериозно, че мога да харесам тази наистина нелепа снимка… Това с главоболието, "товара" и аспирантурата в текста е яко 😉 Още съм недоволна – не заслужава такава презентация тооой 😀 И то не заради "очетата" – има си ТАЛАНТ, доказал го е! 🙂

 5. Сега ще се окаже, че снимката има контекст и това ще един от най-яките моменти във филма. Може да се опитва да махне сутиена на Ема Фрост. 🙂 А това си е задача, която изиска помощ от ръцете, които да масажират мястото на болката – сещате се, на всички ни се е случвало. 🙂

 6. "…пак изглежда супер и определено става за един млад Йън Маккелън"

  *************

  хмммм, трудно… доста трудно… абе почти непостижимо 😀

  Докато не видя, няма да повярвам…

 7. Макавой винаги е отличен е ролите си и тази е една от тях , дори в една част на филма говореше с английски акцент.