Hulu пуснаха нов пълен трейлър на минисериала „Nine Perfect Strangers”, към който имаме голям интерес, едновременно заради страхотния му актьорски състав и любопитната история. След като изгледахме два трейлъра, които само загатваха за героите, с които ще се запознаем, сега виждаме едно общо изложение на персонажите и ситуацията им, но без да ни се разкрива прекалено много и любопитството ни към сериала остава голямо.

Първо припомняме, че „Nine Perfect Strangers” е поредната колаборация на Никол Кидман и Дейвид Е. Кели, които отново адаптират книга на Лиан Мориарти. Този път историята разказва за ексцентричната лечителка Маша, която притежава и ръководи собствен бутиков курорт, в който твърди, че лекува проблемите на гостите си в рамките на 10-дневна програма. Както повечето хора и новата й група влизат в програмата скептично настроени и предстои да разберем дали цялото нещо е просто голяма измама, или зад паравана се крие нещо повече – лично ние стискаме палци за ненормална секта, защото това винаги е забавно.

Вижте новия трейлър сега:

Let’s go meditate!” – тази реплика е може би единствения отявлено комедиен момент в целия трейлър и докато стискаме палци за още такива сатирични и кисели коментарчета. Извън това продължаваме да се впечатляваме от всичко, което виждаме, за което спомага фактът, че снимките са протекли на някакво приказно красиво място и всеки кадър е удоволствие за гледане, но по-важното – героите изглеждат интересни и искаме да ги опознаем.

Вижда се, че всеки от тях има различен подход към това да разбере къде са попаднали – някои решават да се отдадат на програмата, други започват да се съмняват във всичко. Освен това всеки очевидно понася „лечението“ по различен начин и някои от тях започват да се побъркват, а Маша споменава мистериозен „протокол“, който само можем да гадаем какво представлява. Изключително любопитни сме за цялото нещо и със сигурност ще дадем шанс на сериала, когато дебютира следващия месец.

Nine Perfect Strangers” е създаден от Дейвид Е. Кели и Джон Хенри Бътъруърт, а режисьор е Джонатан Лавийн. В главните роли са Никол Кидман, Майкъл Шанън, Мелиса Макарти, Люк Еванс, Реджина Хол, Самара Уийвинг, Грейс ван Патън и Тифани Буун.

Сериалът ще бъде пуснат на 18 август в платформата на Hulu.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *