Колко от вас си спомнят за ситком класиката от средата на шейсетте години на миналия век „The Munsters”? Поредицата разказва за семейство добри чудовища от Трансилвания, които живеят в американско предградие и се считат за типичното американско семейство. Образите им са взаимствани от популярните филми на Universal като чудовището на Франкенщайн, Дракула и Човека вълк. Оригиналният сериал има два сезона и цели седемдесет епизода зад гърба си в периода 1964-1966 година. Разбира се, това не е всичко от „The Munsters”, които през годините получават няколко телевизионни филма, както и един с кино разпространение.

Сега си представете Роб Зомби да работи по нова и модерна версия за семейството добросърдечни чудовища емигранти. В случай, че името не ви е познато или сте забравили, позволете да ви припомним, че Зомби седи зад филми като „House of 1000 Corpses”, „The Devil’s Rejects”, „The Lords of Salem”, „31”, „3 From Hell” и двете части на римейка на „Хелоуин”. Това са предимно мрачни, брутални и кървави филми, които много трудно се вписват редом до комедия като „The Munsters”. Реалността обаче е, че точно това ще бъде следващият филм на режисьора.

Самият Роб Зомби съобщи новината през своя инстаграм акаунт. Той твърди, че е преследвал проекта през последните двадесет години и най-после има зелена светлина да го реализира. Все още е прекалено рано феновете да се радват, защото вече няколко път през изминалите две десетилетия „The Munsters” бяха на крачка от възраждане (след „The Munsters Today” от края на осемдесетте години на миналия век). Най-емблематичен е опитът на създателя на сериали като „Pushing Daisies” и „Ханибал” Браян Фулър, който през 2012 година разработва пилотен епизод, имащ за цел да послужи като рибуут на поредицата, но NBC се отказват от идеята. По-късно го пускат за Хелоуин като бонус за феновете.

На този етап липсва каквато и да е информация, но Роб Зомби обещава да държи всички фенове в течение щом се появи нещо ново. Ще е интересно да видим как мрачната и кървава визия на режисьора ще се впише в контекста на „The Munsters” и дали няма да видим една нова негова страна. Ние също ще се постараем да пускаме ъпдейти щом се появят.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *