Известни промени се наблюдаваха в последните месеци в реалността, която обитава Бен Афлек. Най-забележителната от тях е широко обсъжданият „личен рибуут“, който се случва в момента между него и Дженифър Лопес. Не държим на подробности и им пожелаваме от сърце всичко най-хубаво и благополучно в съчетаването на житейски и/или творчески пътища. Както е знайно от дълго експлоатираните поговорки – „Старата любов ръжда не хваща“ и може да донесе ново вдъхновение на мистър Афлек.

Неведнъж сме споделяли, че харесваме неговите режисьорски проекти, освен това „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“ беше забележително по-добра от казионния „официален“ филм, предложен на публиката през 2017 – в този смисъл наскоро си припомнихме и по какво неговият Батман се различава от останалите инкарнации на емблематичния DC-герой. И най-сетне дойде ред да добавим, че въпреки неизвестността на пандемичната реалност от последните месеци, един от проектите, в които Бен е ангажиран да участва, се завръща в позиция „ще го работим“, което вероятно е добре дошло за актьора, наближаващ своя 49-и рожден ден.

Наскоро Deadline съобщиха, че „Hypnotic“ на Робърт Родригес, който трябваше да се снима миналия април, постепенно финализира подготвителния си период и се очаква екипът да започне работа на терен в Остин през септември. Историята на този трилър се фокусира върху детектив (ролята е поверена на Афлек), който се е забъркал в сериозен случай с тайна правителствена програма, докато разследва поредица от широко обсъждани и сложни престъпления, а освен всичко това собствената му дъщеря е изчезнала. Звучи заплетено, нали? Точно като история, която би се харесала на Родригес.

Режисьорът включва в екипа си и актрисата Алис Брага. Бразилската чаровница е добре позната от ролите й в легендарния „City of God“, „Elysium“, „I Am Legend“, „Новите мутанти“, а наскоро ще я видим и в очаквания, нов и членуван, „The Suicide Squad“ на Джеймс Гън. Сценарист на „Hypnotic“ е режисьорът Родригес в съавторство с Макс Боренстайн. Никой не може да знае със сигурност колко време ще му трябва на сръчния майстор на екшъна да композира тази нова авантюра, но може плахо да предположим премиера на готовия проект (вероятно) в края на 2022 – ако всичко върви по план.

Междувременно си чакаме да видим как се е справил Афлек при Ридли Скот в „The Last Duel“, а също и с „Ghost Army“. Сигурни сме, че предстоят интересни новини.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *