Много пъти в рубриката ни „WTF трейлър на седмицата” сме ви представяли заглавия от каталога на The Asylum. Споделяли сме, че филмите на тази компания са абсурдни, често използвайки актуални блокбъстъри, за да черпят „вдъхновение”, и като цяло евтини.

Днес искаме да ви обърнем внимание на още една фирма, която, подобно на The Asylum, е специализирана в продуцирането и разпространението на евтини филми – Wild Eye Releasing. Техният каталог също е доста разнообразен, може дори да сме показвали някое и друго тяхно творение, но при тях нещата са още по-абсурдни и евтини. Голяма част от филмите им попадат в така наречената z-movies категория. Точно такова е и предложението ни за тази седмица.

Представяме на вашето внимание трейлъра на „Evil Everywhere”:

Evil Everywhere” е продължение на късометражния „Paura Tutto”, в който древно зло през 1985 година избива учениците от завършващия випуск по азбучен ред. Две години по-късно злото, след като е било победено, се завръща и отново е жадно за ученическа кръв. Група от трима приятели ще трябва да обединят сили и да спрат заплахата преди градът да е останал без младите си надежди.

Evil Everywhere” е дело на Майки Моретини, който е и сценарист. В ролите ще видим Дилън Марс Грийнбърг, Корина Мика, Браян Хармъни и други.

Премиерата е насрочена за 25 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *