The Forest

Не сме сигурни доколко е вярно, но сме чували, че покрай празниците броят на самоубийствата нараства значително и решихме, че сега (първият ден на Коледа) е подходящ момент да обърнем нов поглед към хорър трилъра „The Forest” на Джейсън Зейда с Натали Дормър, чието действие се развива в Аокигахара – така наречената „Гора на самоубийствата” в подножието на планината Фуджи в Япония, където годишно стотици хора отиват, за да отнемат живота си.

The Forest” е по идея на Дейвид С. Гойър и разказва за млада американка на име Сара (Натали Дормър), която отива в Аокигахара, за да търси своята сестра близначка, която изчезва мистериозно. Въпреки предупрежденията на хората да не се отделя от пътеката, твърдо решена да открие истината за сестра си, Сара влиза дълбоко в гората, където гневните и изтерзани души на умрелите дебнат всеки, който изгуби пътя си.

Първият трейлър, който видяхме в началото на октомври, не беше кой знае какво – останахме с впечатление за не особено оригинална история (въпреки сетинга), пълна с прекалено много „jump scare” моменти, но като цяло изглеждаше, че филмът не е пълен евтинджос и има известни „production values”. В крайна сметка решихме, че ще му хвърлим едно око, заради любовта ни към жанра и към Натали Дормър. Сега това ни впечатление се затвърждава и от двата нови трейлъра.

В добавка към трейлърите ви предлагаме да видите и един „motion poster”, както и два традиционни плаката.

Режисьор на „The Forest” е Джейсън Зейда, а в ролите са Натали Дормър, Тейлър Кинли, Стефани Воут, Оуен Макен, Юкийоши Озава и други.

Премиерата е 8 януари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *