Накратко, след успеха си с „Borat Subsequent Moviefilm”, номинираната за „ОскарМария Бакалова вече работи усилено по няколко високопрофилни Холивудски проекта. Един от тях, за който нямахме никаква информация до днес, успява да ни накара да се усмихнем широко и да тръпнем в очакване.

Любимото ни студио А24 ще продуцира нов слашър филм, озаглавен простичко „Bodies, Bodies, Bodies”. Благодарение на Deadline научаваме, че към екипа се присъединяват Лий Пейс, Аманда Стенбърг, Пийт Дейвидсън, Рейчъл Сенът, Чейс Суи Уондърс, Миха‘ла Херолд и Конър О‘Мали. Режисьор на филма ще е Халина Рейджин („Instict”), като на този етап не се знаят подробности около сюжета или премиерна дата.

bakalova-cast-20210514

Стискаме палци за кариерата на Бакалова и се радваме, че приема роли в различни жанрове, а не ни дава повече от същото. Като се има предвид и факта, че по-голямата част от екипа ни са фенове на слашър жанра и студиото, ще следим развитието на „Bodies, Bodies, Bodies” с интерес и ще ви държим в течение щом научим нещо ново.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 Comments

  1. 😀 Е, как, точно за „ОскуР“ си е филма! Значи, най-важното условие за качествен филм е изпълнено 🙂 . Както може да се забележи добре от представените снимки, изискването за квота е покрито (фифти процента тъмнокожи, фифти процента- ня’кви други 🙂 ). Даже бих си позволил да отида и по-далеч в догадките си и да допусна (ако искате, наречете ме мечтател 😀 ), че ако и белия екземпляр от мъжки пол се окаже гей (или поне-бисексуален) отиваме на невероятните, космически СЕВЪНТИ ФАЙВ % (четете ли, хора ?!?!!?! 75 % … севънти ФЪКИН файв процента!!!!) изпълнена квота 🙂 )… Еххх!!! Аххх!! Размечтах се, че най-после, след толкова години мъки ще получим истински кино-шедьовър (а не разни шитни като „Властелинът на пръстените“ или „Мълчанието на агнетата“, например 😀 ). И то с участието на БЪЛГАРКА!!! О.миг, поспри!!!

   Иначе, сериозно- абсолютен „ОскуР“ се очертава това (най-вече за публиката 😀 )…

  2. @ Rockfan

   Лий Пейс е открит гей активист от години.

  3. The Bear Jew, Честно, човеко, докато пишех вчерашните си остроумия (е, поне според мен са си остроумия, де- ако питаш Милбо са си „патетични дрънканици на загубеняк“ 😀 , доколкот’ „хващам“ от ингилизкия му 😀 ) НЯМАХ престава, че Пейс е гей (то аз всъщност нямах/и сега продължавам да нямам представа дори кой е Пейс, не се сещам къде въобще съм го гледал 🙂 )…. Ми, к’во да кажа, освен- СЕВЪНТИ ФАЙВ ПРОЦЕНТА, пийпълллл!!! СЕВЪНТИ ФАЙВ!! Юруш на „ОскуРите“ 😀 (Иван, извинявай, че ти обсебих лафа, ама наистина е много подходящ за цялата тая лицемерна ситуация в Холивуда 😉 )!

 1. Не виждам нищо от високопрофилни Холивудски проекти в този филм…..

  1. Аааа, ти недей тъй 🙂 ! Щом кат’ Марчито играй вътре- сичко е високопрофилно 😀 . Някой смей ли даже да си помисли, чи свИтова звИздЪ кат’ нея шъ си позволи да участва в нещо, което след туй няма да е номинирано най-малко за „Оскар“ (или айде, поне за „Аскеер“ 😀 )?!?!! Някак под достойнството и е да играй в треторазрядни, посредствени и явно поръчкови/изпълняващи политически поръчки филми (Барън Коен, не съ обиждай 😀 )…

   П.П. И само ще си позволя да поправя Лъчезар. Значи, това не е първата роля на Марчито в слашър. Първото и запомнящо се слашър изпълнение беше в „Борат“. Там ще припомня (за пореден път 🙂 ) наш’та мега-талантливка впечатли (някои казват, чи чак и е шокирала 😉 ) зрителите с обилно омазани с ‘“кръв“ (тъй, де- с червена боя или кетчуп) гащички изпод вдигната си пола 😀 …

   П.П.П. И да, знам че „Аскеер“ са театрални награди. Просто не се сещам докато пиша коментара за български филмови такива (то май и няма, де 🙂 )…

  2. Точно това св замислих и аз, като Виктор Крум, който после се снима в една – две ужасийки и сега…….

  3. Аааа, Марчито е най-малко с „едни гърди“ (хъ-хъ) пред Крум. Веднага се обосновавам. Дори и да не постигне мечтаната световна, велика филмова кариера (което, наречете ме хейтър, най-вероятно ще се случи), винаги има план „Б“. А именно- нашенката да си хване някой чичко-паричко (хм, Христо Сираков в момента свободен ли е 😀 ?), да зареже киното (или поне епизодично да се мярка в някоя ефтинийка „директно за видео“, колкот’ да се каже, че е актриса) и в един бъдещ момент дори е твърде вероятно (просто, ей така, от скука 🙂 ) да се присъедини гордо към „МиТу“ движението и да разкрие пред целия свят (или пред единствените 10-тина човека, които все още я помнят) как е била „малтретирана“ и как „злите“ продуценти „насила“ са я карали да си вдига полата и да си показва „протеклите“ карантии или да участва в постановки срещу Рудолф Джулиани 😀 …

   Има и още една, съществена разлика с Крум. Той стартира кариерата си в наистина сериозна, високобюджетна продукция като „Хари Потър“, докат’ Марчито стартира кариерата си в л*йната на Барън Коен. И само да не ми изкара някой аргумента, че „Борат“ е всъщност няква остра социална сатира.То все едно да наречеш л*йната на Боби Турбото отпреди години в „Сблъсък“ сатира! Същото инфантилно лигавене.

 2. What a sorry bunch of losers …
  You are pathetic …

  Nobody gives a fuck about your moronic interpretation of things you have zero understanding of …

  1. Тц, Milbo. Не бих казал, че съм патетичен- по-скоро иронично-саркастичен 😀 . Ма, който както го вижда, де 🙂 …

 3. Опааа, Davidson! Този пропаднал наркоман може да ме накара да гледам всичко, в което участва.

 4. Говорят си Милбо и друг хомосексуалист:
  -Снощи излизах с интелектуалец.
  -И квооо?
  -Ми заведе ме на театър, ни бях виждал такова нещо!
  -И после?
  -Ми после на ресторант, дето всички бяха интелектуалци – писатели, поети, музиканти…
  -И после?
  -Ми после ме заведе у тях.
  -И квооо?
  -Ми извади си пениса,
  -Кво тва пенис бе Милбо?
  -Миии, интелектуалците го имат, като Кур, ама много по-малко!

 5. И аз съм скептичен към бъдещата кариера на госпожица Бакалова, но в случая филм на А24 е доста добра дестинация. Дано английския ѝ да се е подобрил.

 6. Аз имах частичен проблем с българския и – английският и пасваше перфектно в този филм.

  Отн. английския – Маската трябва да реши – има ли значение как говориш – или не 🙂

  https://operationkino.net/2020/04/inglourious-kunts-xcvi-%D0%BF%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%8A%D0%BA%D0%B8/

  Milbo: ‘…с абсолютна сигурност в реалния свят е много важно как говориш на един език.’ (28 April, 2020)

  Maskata: ‘Конкретно за английския мога да си заложа главата, че значение за това как говориш в реалния живот няма – това е глобален език, който вече е приет като норма. Няма кой да си направи труда да прави забележки на някой Австриец, Финландец или Малайзиец, че видиш ли нещо не се било произнасяло баш така на английски. (28 April, 2020)

  1. Абе празняр, момичето има претенции да е актриса в Холивуд и да се снима в АМЕРИКАНСКИ продукции – абсолютно задължително е да може да го говори езика свободно, ако няма желание да бъде typecast-вана. Няма значение какво пасвало или не във филма. Англисйкият ѝ е на средно ниво в най-добрия случай, с лек акцент. Колко продукции биха я искали в роля, различна от „младо момиче от бившия съветски блок“? И колко дълго биха я търсили?
   И да, стоя зад всичко написано. А ти какъв изпразнен от съдържание живот трябва да имаш, че да търсиш коментари от преди една година. Явно съм ти причинил доста гъзобол.

 7. ‘Залагаш си главата’, че не трябвал – а сега ‘абсолютно задължително’ трябвал …

  Which is it ?

  Мария 1 и 2 и 3

  Момчетиите не спират на Мария да придират
  И кусури сякви нови да намират
  Холивуд бил такъв – Саша Барън Коен онакъф
  Киното (то се знае) е само политика
  Заговор пък в медиите напред я тика

  Маската, нежен деликатен душевед,
  Показва се още езиковед –
  ‘Английски трябва – обаче не трябва’
  С логика железна те огрява

  Бем ти БАФТА, бем ти Оскар
  (Глобус па хептен)
  Да се фане на тия може само кретен
  Генчо, ‘Ван и Драган най-добре знаят
  ‚Кур за нея‘ кат си баят, ‘дин друг се ласкаят

  Мария 1 и 2 и 3 …
  Просто затвори очи
  Мария 1 и 2 и 3
  ако можеш – им прости

  1. Милбо, мен, ще ти задам един въпрос, ама абсолютно сериозно. Ти гледа ли „Борат 2“? Ако, да- кажи конкретно, с примери ( и без обичайните ти англоезични глупости, дето само ти си ги разбираш), по нормалния начин, какво точно ти хареса? Разбира се, най- ми е интересно какво точно в „играта“ на Марчито (айде, и аз спирам с иронията и „глупостите“), та какво точно в „играта“ на г-ца Бакалова те впечатли толкова, че така пламенно я защитаваш?

   П.П. За Барън Коен мнението ти не ме интересува чак толкова- всичко за него съм изчерпал в предишния си коментар, този с Боби Турбото.

   П.П.П. Не се притесняай да се отпуснеш в по-дълъг коментар и по-подробно да разясниш позицията си (както аз явно не се притеснявам да се отпускам в по-дълги коментари и да казвам какво толкова ми вони в цялата тая ситуация)..

 8. Милбо пак е забременял, чака трето чадо (небинарно)! Измий си гъза и започвай четвърто поете драг!

 9. „Не се притесняай да се отпуснеш“
  Топла чурка преди лягане за разкош, така се отпуска нашият хомо-любител! Пък после трудно били зачевали!!!!

  Milbo към гинеколога:
  -Доктурье, забриминявали съ от аналИн сьекс вье?
  -Shit happens майн фройндин!!!