Понеделник е и телата ни, без особеното участие на някаква мисловна дейност (или по-точно пряко волята ни), се отправя към работното място, в прекарана алюзия за част идеите от зомби митологията на Джордж А. Ромеро. Тоест, идеален момент за да спретнем един бърз ъпдейт за „Army of the Dead”, чиято премиера предстои само след 11 дни.

Предлагаме на вниманието ви видео, от типа „зад кулисите“, в което режисьорът Зак Санайдър прави лека разбивка на надъхващия пълен терйлър, който дебютира преди близо месец, както и поредица плакати на отделните герои на филма.

Припомняме, че действието на „Army of the Dead“ се развива в Лас Вегас, който е покосен от зомби епидемия. Властите успяват да ограничат разпространението на вируса само в рамките на града, като построяват стена от транспортни контейнери. Вегас рухва, а шест години по-късно един от собствениците на казина в града наема група войници да влязат в карантинната зона и да извършат обир – да вземат парите, които той е оставил в сигурен сейф в казиното си.

Не е най-великият коментар на трейлър, който сме гледали, но все пак има интересни неща (включително и това за тигъра на Карол Баскин – предполагаме, че феновете на „Tiger King“ са се развълнували) и ни „влезе“ доста добре. Такъв умерен вариант за нас е за предпочитане, пред някое видео, което да ни надъхва звесрки десетина дни преди премиерата. Както сме казвали, пазим се да не прегорим.

Ето и споменатите постери.

army_of_the_dead_ver5_xlg army_of_the_dead_ver6_xlg army_of_the_dead_ver7_xlg army_of_the_dead_ver8_xlg army_of_the_dead_ver9_xlg army_of_the_dead_ver10_xlg army_of_the_dead_ver11_xlg army_of_the_dead_ver12_xlg army_of_the_dead_ver13_xlg army_of_the_dead_ver14_xlg army_of_the_dead_ver15_xlg army_of_the_dead_ver16_xlg army_of_the_dead_ver17_xlg

Режисьор на „Army of the Dead“ е Зак Снайдър („Зората на мъртвите“, „300“, „Пазителите“, „Батман срещу Супермен“), който е и сценарист наравно с Шей Хатън („Джон Уик 3“) и Джоби Харолд („Крал Артур: Легенда за меча“). В ролите са Дейв Батиста, Ела Пурнел, Ана де ла Регера, Гарет Дилахънт, Раул Кастийо, Омари Хардуик, Нора Арнезедер, Хума Куреши, Матиас Швайгхьофер, Тиг Нотаро, Хироюки Санада, Тео Роси, Саманта Уин, Ричард Ситроун, Челси

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *