От време на време Disney се сещат, че трябва да заредят с нова информация всички онези, които (все още) имат очаквания за предстоящата експанзия на „Star Wars“ всeлената, част от която е и игралният сериал, посветен на любимия ни Оби-Уан Кеноби. Знаехме, че Юън Макгрегър се завръща в титулярната роля (без него нямаше как да стане), както и че Катлийн Кенеди успя да склони Хейдън Кристенсен да сложи иконичната маска на Дарт Вейдър, а сега е ред и на подробностите за останалия актьорски състав.

Припомняме, че официалното заглавие на сериала е „Obi-Wan Kenobi“, като събитията в него се развиват 10 години след „Star Wars: Епизод III – Отмъщението на ситите“, в чиито край – помните – Оби-Уан направи нужното да скрие от своя бивш падуан Анакин новородените близнаци Люк и Леа. Част от ролите в бъдещия сериал са разпределени между Джоел Еджъртън, Бони Пайси, Моузес Инграм, Кумейл Нанджиани, Индира Варма, Рупърт Френд, О’Шей Джаксън джуниър, Сун Кан, Симоне Кезел и един от режисьорите на „Uncut GemsБени Сафди. Еджъртън и Пайси ще се появят отново като младите чичо Оуен и леля Беру, на чиито грижи Оби-Уан поверява малкия Скайуокър.

obiwan20210430

С обявяването на екипа на „Obi-Wan Kenobi“ става ясно, че начало на снимачния процес е предвидено за буквално ей сега – през април. Край на отлагането – време е за Юън Макгрегър! Режисьорските отговорности падат на плещите на Дебора Чоу – ако се получи добре, ще я обсипват с овации, ако се издъни – не ни се мисли какво я чака. Особено след успеха на „The Mandalorian“ феновете си чакат и ще бъдат безпощадни, ако не им се „сервира“ още от същото.

Изпълнителни продуценти на поредицата, която ще се превърне в сериозен капитал за Disney+ са Юън Макгрегър, Дебора Чоу, Катлийн Кенеди, Мишел Реджван и сценаристът Джоби Харълд. Дето се вика, всичко е ясно, очаква се само студиото да сподели кога ще бъде премиерната дата. Най-вероятно феновете ще трябва да се заредят с търпение до следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Юън Макрегъровия „Obi-Wan Kenobi“ е едно от най-хубавите неща в прикуълите ( които все пак си харесвам) така че, от всички очаквани сериали по Войните, този ми е най на сърце.

  2. абе не виждам нито един латинос бе!!
    залагания коя ще е лесбийката от тези?

  3. „абе не виждам нито един латинос бе!!
    залагания коя ще е лесбийката от тези?“

    Мелби ще е лесби и педро едно временно – Panкейк фурьевър!

  4. Този сериал им е големият коз на Дисни+! Би трябвало да излезе догодина, само че могат и да го форсират по-рано! Защото нещо с Марвел сериалите не върви! А трябва да се зарибяват нови абонати! Освен това през тази година е твърде вероятно да няма що-годе добър марвелски филм и по кината! Черната вдовица оттече по Дисни+! Шанг-Чи е с премиерна дата в началото на Септември, което означава, че са вдигнали ръце от него! А Вечните се оказва, че ще бъде политкоректна тъпотия! Даже имало много добра(обаче само според Марвел/Дисни) любовна ЛГБT сцена във филма! Бляк!!!
    И остава третият филм за Спайдър-мен! Дано и него да не го провалят по някакъв начин!

    1. Само ти не си разбрал. Спайди/Том Холанд в третия Спайдърмен ще има любовна връзка с оня дебеличкия му приятел.