Големи фенове сме на филми за обири, малко жанрове толкова ни забавляват, колкото добре оплетен план на голям и сложен обир, как нишките се навързват и „добрите“ измъкват мангизите на „лошите“. Вярно е, че не винаги тези филми са супер хитри или дори особено добри, но обикновено успяват да ни доставят удоволствие за 2 часа, докато гледаме как се разгръща планът и в повечето случаи не съжаляваме, дори и крайният продукт да не е най-висококачественото кино, което сме гледали.

Затова и обръщаме поглед към трейлъра на новия обирджийски екшън-трилър „The Vault”, който не бива да се бърка с хоръра „The Vault” с Джеймс Франко. Тук става дума за млад инженер, вербуван от банда елитни крадци да разбият непробиваемия трезор под Банката на Испания, за да откраднат легендарно съкровище, което се пази вътре. Планът зависи от 105-те минути, в които цяла Испания ще е вперила погледите в във финала на Световното първенство по футбол, но трезорът е най-подсигуреният в света, разположен в мазето на най-непробиваемата сграда в света.

Вижте трейлъра сега:

Разбира се, всичко е повече от стандартно като за „heist” филм, та чак е дразнещо как всяка една реплика в трейлъра (коя от коя по-голямо клише) сме я чували десетки пъти досега. Въпреки това идеята за младия гений, който няма нищо общо с престъпния свят, но просто може да помогне с мозъка си, ни се струва достатъчно интересна, че да дадем шанс на историята. Фреди Хаймор, който е в главната роля, е доста нестандартен главен персонаж в екшън филм, така че това придава известна доза интерес. С удоволствие освен това ще гледаме Лиъм Кънингам и Фамке Янсен, тъй като не ни се отдава възможност често, а и двамата ги харесваме от много време.

TheVaultPostermainimageBig59901a

The Vault” е режисиран от испанския майстор на хоръра Жауме Балагеро („[REC]”). Актьорският състав включва Фреди Хаймор, Лиъм Кънингам, Фамке Янсен, Астрид Бърджес-Фрисби и Луис Тосар.

Филмът ще дебютира в определени кина и на Video on Demand на 26 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Излъгах се да видя трейлъра, но като видях и постера направо се отказах 😂