1000_AL aa_

Crime does not pay!

Джеймс Франко не е човек. Имаме чувството, че всеки ден да пишем по две новини за проектите му като актьор, режисьор или продуцент, пак няма да можем да му насмогнем – как успява с времето не ни е ясно (а вероятно думата почивка, така да се каже, не присъства в речника му или ако я има, срещу нея пише, че това е нещо, което се случва на другите хора).

При такъв обем и темпо на работа, нормално е част от филмите му да не са кой знае колко качествени и да си признаем, смятахме, че фокусът на настоящата ни новина – „The Vault”, най-вероятно ще е от по-слабите и имахме твърдото намерение да го пропуснем. След това обаче решихме да видим първата реклама на филма, която успя да ни изненада (очаквахме едно, а получихме друго) и в крайна сметка решихме да му отделим внимание.

Вижте трейлъра.

За протокола, не храним илюзии, че „The Vault” ще е добър филм, но определено искаме да му хвърлим едно око. Заинтригувахме се от трейлъра – много обичаме когато свързаните ни с жанра очаквания се преобръщат по подобен начин. Очевидно филмът започва като класически heist трилър, за да се превърне в нещо като хорър-мистерия. Какви са тези хора(?) в сейфа и защо са там? Любопитни сме да научим, а още една причина да искаме да видим „The Vault” е, че той е от любимия ни тип филми, чието действие се развива в ограничено пространство.

Сега ви предлагаме даващия малко информация официален синопсис, както и един постер, който никак не ни се връзва с филма.

Две отчуждени сестри са принудени да оберат банка, за да спасят техния брат. Обирът започва безпроблемно, но хаосът се отприщва, когато непокорният управител на банката ги изпраща в сейфа в мазето – дом на нещо наистина зло.

the-vault-2017_notizia

Режисьор на „The Vault” е Дан Буш („The Signal”), който е и сценарист заедно с Конал Бърн („The Reconstruction of William Zero”). В ролите са Франческа Истууд, Тарин Манинг, Джеймс Франко, Скот Хейз, Клифтън Колинс джуниър, К’Орианка Килчер и др.

Премиерата е 1 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments