Преди по-малко от месец дебютира очакваният първи трейлър на чудовищната вакханалия „Годзила срещу Конг“ („Godzilla vs. Kong”), но за съжаление, не останахме много доволни от видяното. Причината за инертната ни (дори отрицателна) реакция се дължеше най-вече на това, че рекламата не ни предложи абсолютно нищо, което да отличи по някакъв начин „Годзила срещу Конг“ от предишните два филма от вселената – разочароващите „Конг: Островът на черепа” и „Годзила: Кралят на чудовищата“.

Знаем обаче, че много хора, които не искат нищо друго от този филм, освен качествен „железен млат и кървав топор“, се вълнуват и са нетърпеливи най-накрая да го гледат. Точно в тях се цели най-новата реклама на „Годзила срещу Конг“, която залага предимно на епичния сблъсък между двете иконични чудовища. Вижте.

Определено е подобрение спрямо първия трейлър, най-малко от страна на музиката. Иначе нищо друго не се променя по отношение на личното ни отношение и очаквания, които имаме за филма. Чакаме някой от следващите трейлъри да разкрие (да „загатне“, както му викат) някое от другите кайджута, които се очаква да имат поява.

Припомняме официалния синопсис на „Годзила срещу Конг“, а веднага след него ще откриете японски вариант на първия трейлър, включващ един-два нови кадъра, както и два неофициални постера, дело на BossLogic.

Конг и неговите защитници поемат на опасно пътешествие да намерят истинския му дом, а заедно с тях е Джиа – малко момиче, сирак, която е създала уникална и силна връзка с него. Неочаквано те се оказват на пътя на разгневения Годзила, който сее разрушение по цялото земно кълбо. Епичният сблъсък между двата титана – предизвикан от невидими сили – е само началото на мистерия, която лежи дълбоко в ядрото на Земята. Разбира се, съдбата на света виси на косъм…

godzilla-vs-kong-poster-20210216 godzilla-vs-kong-poster-2-20210216

Режисьор на „Годзила срещу Конг“ („Godzilla vs. Kong”) е Адам Уингард („You’re Next”, „The Guest”, „Blair Witch”, „Death Note”), а сценарият е на Ерик Пиърсън („Черната вдовица“) и Макс Боренстийн („Годзила“, „Ужас“), по идея на Тери Росио, Майкъл Дохърти, Зак Шийлдс. В ролите са Александър Скарсгард, Мили Боби Браун, Ребека Хол, Брайън Тайри Хенри, Шун Огури, Ейза Гонзалес, Джесика Хенуик, Джулиан Денисън, Кайл Чандлър, Деймиън Бишир и др.

Премиерата е на 26 март в кината и на 31 март в HBO Max.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Яки шамари хвърчат в тоя тийзър – супер! BossLogic да го взимат в някое студио и да продължава да ни радва с постерите си и на домашни релийзи – стига се е занимавал на дребно от къщи 😀

  2. Когато фен постерите станат толкова по-добри от оригиналните, може би трябва да се замислим доколко един фен филм може да е по-качествен от подобни програмирани корпоративни пуканки 🙂