Изминалата година беше много предизвикателна за страшно много хора и индустрии, а киното беше един от аспектите на живота, които бяха повлияни изключително много. Постепенно продукциите започваха малко по малко да намират отново своя ритъм и да се завръщат към работа с определени правила за безопасност, а един от филмите, за които най-рано се заговори като за „продукт на пандемията“ (написан, продуциран и заснет по това време) беше „Malcolm & Marie”.

Филмът, който за щастие не е посветен на самата пандемия, отново събира режисьора и сценарист Сам Левинсън („Assassination Nation“) и младата звезда Зендея, които трупат купища призове и успехи със сериала „Euphoria“. Тук двамата разказват една „история за любов, а не любовна история“ – Зендея и Джон Дейвид Уошингтън играят младата двойка Мари и Малкълм, които вечерта след премиерата на новия филм на Малкълм попадат във водовъртежа на отношенията си, карат се, обичат се и разкриват скритите дълбини на връзката си

Реално „Malcolm & Marie” стана известен с това, че се снима, когато практически не се снимаха филми, но ние се интересуваме от него заради потенциала му, който виждаме в първия му трейлър.

По същество, преди всичко „Malcolm & Marie” изглежда безобразно красиво, сниман в черно-бяло. Освен това още от трейлъра химията между Джон Дейвид Уошингтън и Зендея веднага се усеща, така че нямаме търпение да ги гледаме как се гмуркат и изследват всичките красиви и грозни страни на една връзка.

Зендея е една от най-големите млади звезди в момента и ни е доста симпатична, но все още не сме имали възможността да я гледаме в роля, в която е наистина зряла и пораснала (тук може би ще имаме този шанс). От своя страна Джон Дейвид Уошингтън ни е впечатлявал с някои от изявите си, но все още не сме го гледали много-много – той изгря на световната сцена едва преди няколко години, въпреки че имаме усещането, че винаги е бил там. Нямаме съмнение, че тепърва ще доказва таланта си и ще ни бъде интересно да го видим в подобна роля, в каквато досега не сме го гледали.

Ранните отзиви вече свидетелстват, че изпълненията и на двата са повече от чудесни, така че нямаме търпение да видим филма. „Malcolm & Marie” ще дебютира в отделни кина през януари, а всички ще имаме възможност да го гледаме в Netflix от 5 февруари.

malcolm-e-marie-poster

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Toлкова противоречиви мнения има за тоя филм, че почти ми се догледа 😀