Преди няколко дни Netflix обявиха, че през 2021 г. те ще пускат нов оригинален филм всяка седмица, което много ни радва, но и със сигурност значи, че ни очакват както добри попадения, така и много от стандартните им екшъни. По всичко личи, че „I Care A Lot” ще бъде от категорията на заслужилите и отличаващи се филми, за които сме благодарни на стрийминг гиганта, че са купили и разпространяват.

I Care A Lot” е изключително черна сатирична комедия, която разказва за Марла Грейсън – безскрупулна бизнес дама, която се е въоръжила с чаровната си усмивка и върти схема, в която става легален настойник на възрастни хора, вкарва ги в домове и после разпродава вещите и къщите им. Всичко върви наред, докато тя не се опитва да си извърти номера на неподходяща възрастна дама, която има връзки с престъпния свят.

Сюжетът е малко странен за възприемане в началото, но всичко моментално става ясно, когато изгледаме първия трейлър и видим прекрасната Розамунд Пайк в главната роля. Тонът на „I Care A Lot” изглежда изключително забавен и черен като катран, което (винаги) оценяваме високо. Без съмнение, героинята на Пайк ще предизвика неминуеми сравнения с образа ѝ от „Не казвай сбогом”, заради сладката ѝ външност, която крие тъмна страна, но лошо няма – нищо не би ни зарадвало повече от още една толкова запомняща се и уникална роля, колкото тази във филма на Дейвид Финчър.

Вижте трейлъра сега:

Всичко, което ни показват в този трейлър, е точно по вкуса ни и нямаме търпение да видим още. На първо място, разбира се, е Розамунд Пайк, която сме свикнали да гледаме в много сериозни роли, а тук се вижда, че прави нещо различно, което за нас е сериозен плюс. Нямаме търпение да видим и Питър Динклидж в ролята на някакъв криминален типаж, който се изправя в битка за надмощие с героинята на Пайк. Усещаме, че филмът ще ни представи много изненади и ще ни забавлява неимоверно.

I Care A Lot” е написан и режисиран от Джей Блейксън, автор на „The Disappearance of Alice Creed” и „Петата вълна”. В главните роли, освен Розамунд Пайк и Питър Динклидж, ще видим още Даян Уийст, Ейза Гонзалес, Крис Месина, Исая Уитлок Дж., Мейкън Блеър и др.

Филмът ще дебютира в Netflix на 19 февруари.

i-care-a-lot-poster-20200120

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Това изглежда wicked awesome …
    На края на трейлъра става ясно, че тя не прави това за пари (само) …