„Gnomeo & Juliet”

Анимацията „Gnomeo & Juliet” не беше ли изхвърлена на боклука още преди години? Не, всъщност Джон Ласитър се отказа от нея и, въпреки че не си падаме по започнати и прекъснати проекти, винаги сме имали вяра на Ласитър, който е изключителен продуцент, аниматор, режисьор и сценарист.

Е, проектът беше възроден и сега имаме възможност да видим първия трейлър, който чисто и просто доказва, че Ласитър е гений – „Gnomeo & Juliet” изглежда безкрайно скучен. Като изключим актьорите, които озвучават малките керамични идиотчета (Майкъл Кейн се разпознава най-лесно, но сред останалите са Емили Блънт, Джеймс Макавой, Маги Смит, Джейсън Стейтъм, Патрик Стюарт и Ози Озбърн), нищо друго не ни грабва. Със сигурност не се засмяхме нито веднъж, но може би грешката е в нас?

Вижте сами трейлъра, официално представен от „Touchstone Pictures”, но да не кажете, че не сме ви предупредили. Идеята за джуджетата, които оживяват, когато не ги държим под око, може и да звучи като „Играта на играчките”, но крайният резултат няма нищо, ама абсолютно нищо общо.

http://www.youtube.com/watch?v=4LDsny0K38I

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *