Шон Леви

Преди дни споделихме новината, че Марк Ръфало се включва в приключението с времето, което са си организирали Шон Леви и Райън Рейнолдс. То се нарича „The Adam Project“, включва пътуване във времето, среща на героя на Райън със самия себе си като тийнейджър и издирване на таткото-гениален физик, който работи по фантастичната технология за „измамване“ на хронологичния поток.

И тъй като Рейнолдс не се занимава само с превърналите се в традиция „заяжданки“ с Хю Джакман в Instagram, а паралелно с това си рекламира собствената марка джин и се радва на сериозен брой последователи, съвсем логично е да пусне в тази супер популярна социална мрежа първи официални снимки от подготвяния филм.

And away we go… shooting has begun on The Adam Project for @netflix. This is a dream cast and crew. Happy to be back in the sturdy arms of my friend, life coach and director, @slevydirect.

the-adam-project-00-20201101 the-adam-project-20201101

И за да не останат неинформирани последователите му в Twitter, снимките са споделени и там, като актьорът добавя шеговито уточнение, че Netflix могат да бъдат спокойни – освен фотосите, екипът е заснел и част от филма в рамките на тази първа седмица. Според думите на Рейнолдс:

In addition to taking these two photos, Netflix will be happy to know we also shot some of the film.

Младото му алтер-его (в ролята е и Уокър Скобъл) изглежда страхотно – вярваме, че и ще се справи подобаващо с пресъздаването на драматичните ситуации, свързани с търсенето на таткото. Напомняме, че тази роля е поверена на Марк Ръфало, който има вече сериозен опит като гениалния Брус Банър и (вероятно) може да приложи наученото в новия сюжет на Netflix. Пак да кажем – негова зла противница ще бъде героинята на Катрийн Кийнър, а в актьорския екип са още Зоуи Салдана и Дженифър Гарнър.

Настоящият вид на сценария на „The Adam Project“ е резултат от усилията на Джонатан Тропър („This Is Where I Leave You“), който работи по създаденото от Марк Левин, Дженифър Флакет и Т. С. Ноулин. И след като сме вече наясно, че филмът се снима в момента, може да се обзаложим, че със скоростните темпове, с които действат Netflix, би трябвало да го очакваме след няколко месеца на (малкия) екран. Да видим.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *