През последните години криминалните продукции отново натрупаха популярност. Сериали като „Stranger Things“ на Netflix или „Истински детектив“ на HBO – загадъчни и на моменти дори с лека зловеща нотка, но все пак достъпни за широката публика – бързо нашумяха и станаха на мода. Затова, за да не изостанат в надпреварата, наскоро Hulu пуснаха първия трейлър на предстоящия им крими сериал „The Hardy Boys”. Историята разказва за двамата млади братя Харди, които разгадават заплетени случаи и е базирана върху едноименните герои от поредица криминални романи, в стил Агата Кристи и Нанси Дрю, от 20-те години на XX век.

В ролите на двамата братя влизат изгряващите звезди Рохан Кембъл, познат ни от сериала „Snowpiercer”, и Александър Елиът („Locke & Key”). След семейна трагедия двамата братя се местят в нов, на пръв поглед скучен град заедно с леля си, Беа Сантос („Истински детектив“), и баща си, Джеймс Тюпер („Big Little Lies”), който е детектив. Истинската загадка започва, когато братята се въвличат в секретно разследване, водено от баща им, с ужасяващи последствия, а всеки един от гражданите е потенциален заподозрян.

Това е шестата по ред телевизионна адаптация на крими поредицата, а изпълнителни продуценти на сериала са лица, свързвани с известни продукции като „Ривърдейл“, „Анн от „Зелените покриви“ и „Orphan Black”.

Честно казано, формулата на Холивуд за правене на филми и сериали, чието действие се върти около група деца, разкриващи мистерии, борещи се със свръхестествени същества или най-общо бъркащи се там, където не им е работа, започва да се изтърква. В началото на 2010 такива продукции оставаха недооценени, като например „Супер 8“ на Джей Джей Ейбрамс и Спилбърг. През 2016 обаче, с появата на „Stranger Things” станаха модерни, година по-късно, с „То“, все още бяха развлекателни, но в момента вече стават еднообразни и отегчителни. И въпреки това, нещо в този трейлър ни обнадежди. Може би е заради по-сериозния и по-мрачен тон, който преобладава в трейлъра, но наистина този сериал от 13 епизода изглежда да не е за изпускане.

Ето го официалния синопсис на „The Hardy Boys”, както и най-новия плакат:

След семейна трагедия, Франк Харди (Рохан Кембъл) на 16 години и брат му Джо (Александър Елиът) на 12 години са принудени да се преместят от големия град в родното място на родителите си Бриджпорт за лятото. Оставайки при леля си Труди (Беа Сантос), тихото лято на Франк и Джо бързо приключва, когато откриват, че баща им, детектив Фентън Харди (Джеймс Тапър), предприема тайно разследване. Момчетата започват свое разследване и изведнъж всички в града са заподозрени.

the-hardy-boys-poster-20201117

Премиерата на „The Hardy Boys” е на 4 декември по Hulu.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *