В тази новина има (поне) две прекрасни неща – Ема Томпсън и Шекар Капур. Страхотната британска актриса ни е отдавнашна любимка и може да изиграе… практически всичко, а мистър Капур не сме го чували около 20 години, без да броим четири епизода от поредицата „Will“ на TNT през 2017. Ако благородно решим да си затворим очите за някои несъвършенства, може да се приеме, че и присъствието на Лили Джеймс е бонус в новия общ проект на тримата – „What’s Love Got To Do With It?“.

Според Deadline, тази история се очаква да бъде реализирана като романтична комедия, като освен двете дами в актьорския екип ще участва и Шазад Латиф („Penny Dreadful“, „The Second Best Exotic Marigold Hotel“, „Star Trek: Discovery“), а действието ще се развива в Лондон и южна Азия. Сценарист и продуцент на бъдещия филм е Джемима Хан (бивше гадже на Хю Грант, близка приятелка на принцеса Даяна и бивша съпруга на пакистанския крикет-играч Имран Хан).

За момента подробностите по сюжета на „What’s Love Got To Do With It?“ се пазят в тайна. Любопитно ни е дали ще има камео-поява на вечната „лъвица“ Тина Търнър – да не забравяме, че песента, дала заглавието на филма, получава преди 35 години три награди „Грами“ – за песен, запис и поп-изпълнителка на годината, а през 2012 година – и още едно „грамофонче“ за „Залата на славата“ с песни, които са оставили своята изключителна следа в музикалната култура на света.

Само за протокола ще споменем, че Лили Джеймс в новата версия на „Ребека“ за Netflix стоеше доста добре – отдаваме го главно на факта, че режисьорът Бен Уийтли знае какво иска да направи и най-вече – как да го постигне. А за всеки киноман е ясно, че бихме гледали Ема Томпсън във всичко, което реши да изиграе, напише, продуцира и въобще – сътвори. С нетърпение очакваме да видим дали Шекар Капур все още притежава онова специално „mojo“, благодарение на което „Елизабет“ се превърна в явление през 1998 година.

Не е ясно дали „What’s Love Got To Do With It?“ ще се появи на кино или в стрийминг-платформа, но при положение, че нямаме опция за избор, ще трябва да се примирим със съдбата и (понякога) малките екрани.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *